Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

licht in het donker ilona wielinga

BoekGoud: Stemmen op mijn boek kan nu!

Als je je me al langere tijd volgt, is het ongetwijfeld geen geheim dat ik mijn eigen boek heb geschreven. Het is inmiddels een jaar geleden dat mijn boek uitkwam, iets wat ik nog steeds een heel raar besef vind. In de tussentijd heb ik een hoop mooie reacties mogen ontvangen, meer dan ik ooit op had durven hopen. En nu, een jaar later, vraag ik je nog eenmaal om hulp voor licht in het donker.

licht in het donker ilona wielinga

De uitgeverij waar ik mijn boek heb uitgegeven heeft namelijk elk jaar een verkiezing waarin zowel door de publieksjury als door een vakjury de beste boeken uit worden gekozen, die kans maken op de boekgoud prijs. Dit betekent dat er volop gestemd kan worden. Ook op mijn boek. Dus bij deze de vraag of je voor mij zou willen stemmen op mijn boek. Het is niet heel ingewikkeld, het kan namelijk heel simpel via dit linkje. Vervolgens wijst het zich aardig vanzelf.

Daarnaast moet ik zeggen dat het even wat stiller is hier, dit omdat mijn persoonlijke leven nogal een chaos is momenteel. Wel een leuke en spannende chaos, dat dan weer wel. Er gebeurd alleen zo veel dat mijn hoofd vaak te vol zit om ook nog ‘gezellig’ te bloggen. Maandag komt er wel een blog online waarin ik eindelijk uitleg geef over waar die chaos vandaan komt, ik heb ondertussen namelijk wel een dagboekje bijgehouden en heel leuk nieuws om te delen.

Liefs
Ilona

12 reacties

  1. Wat een eer zeg!
    Ik ben benieuwd naar de post van maandag. Ik vermoed iets en hoop (vooral voor jou natuurlijk, want dat zou heel leuk zijn!) dat ik gelijk heb;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *