Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

grappige zoekresultaten blog 2

De grappigste zoekresultaten naar mijn blog | Deel 1

De laatste maanden probeer ik mijn statistieken en cijfertjes een beetje los te laten. Maar iets wat ik wel ontzettend leuk vind, is het bijhouden van de zoekresultaten. En ik kan je vertellen, hier zitten soms interessante zoekwoorden tussen. Kijk je mee naar de grappigste?

grappige zoekresultaten blog 2

Disclaimer
Dit artikel kan je eerder langs hebben zien komen. Door een foutje kwam het op de verkeerde dag online, oops.

Er zijn een hoop artikelen die nog steeds goed worden gevonden door Google, denk aan mijn artikel voor het inlopen van Dr. Martens, of mijn review van de brush pens van de Action. Sommige zoekresultaten kan ik echter gewoon niet begrijpen. En ik kwam er al zoveel tegen, dat ik je kan verklappen dat het niet bij 1 deel blijft.

“Ook in het paars”

Inclusief de aanhalingstekens. Ik schreef wel een artikel over mijn paarse haar en een artikel over paarse vrijdag, maar of deze persoon dit bedoelde is maar de vraag. Oh, en ik kocht recentelijk een paarse trui bij de Bershka.

Enig kind eenzaam

Ik schreef een artikel over de vooroordelen over enig kind zijn, waar dit er een van is. Want nee, als enig kind ben je niet per definitie eenzaam. En vergeet niet, er zit een belangrijk verschil tussen alleen zijn en je eenzaam vinden.

Bieropener schieten

Ja hier kan ik dus echt vrij weinig mee. Ik schreef ooit een artikel voor vaderdag, waar het woord bieropener aan bod kwam. Maar of en hoe je een bieropener kan schieten (?!) ga je hier zeker niet vinden. Sorry man, misschien toch een bierblog bij langs gaan.

grappige zoekresultaten blog 1

Wie is Raymond Reddington echt

Dit is oprecht een goede vraag. Ik schreef in het verleden een artikel over mijn favoriete serie, The blacklist. Als je -net als ik- een trouwe kijker bent, snap je waar deze vraag vandaag komt. En ik kan ook niet wachten op het antwoord op deze -en zoveel andere- vragen.

Dwars schoenen

Dit is opnieuw iets waar ik helemaal niks mee kan. Alhoewel ik wel tot de ontdekking kwam dat er een merk bestaat wat heet Dwrsschoenen. Was ik overigens nog niet bekend mee en die vind je hier dus ook niet op mijn blog.

Tennistafel buiten

Dit is een waar ik stiekem wel om moest lachen. Als je me al wat langer volgt, ken je ongetwijfeld mijn serie achter de deuren van een psychiatrische kliniek, waar ik een aantal gebeurtenissen langs liet komen waar ik achteraf nog steeds om kan lachen. Zo ook de keer dat we, samen met een verpleegkundige, de woonkamer verbouwden om tafeltennis te kunnen spelen op de grote tafels. Beetje lol moet kunnen af en toe.

Dit was een kleine greep uit een aantal leuke zoekresultaten die ik of niet begreep, of waarbij er direct een leuk verhaal voorbij kwam. Als jij ook een blog hebt ben ik wel benieuwd naar leuke zoekresultaten die bij jou voorbij komen.

19 reacties

 1. Haha, wat een leuke zoekresultaten! Ik heb helaas niet zulke grappige termen. Veel mensen komen op mijn blog door te zoeken naar ‘boekendoos’ of ‘schrijfopdrachten’. Daar heb ik een paar posts over online staan en doen het goed bij docenten die even inspiratieloos zijn.

 2. tautogrammen
  achterstevoren dansen
  stilstaande stemband
  achterstevoren feest
  foto momentje
  m’n oren nita wagemaker

  Dat zijn mijn zoektermen .

  Leuk stukje :)

 3. Haha ik moet ook altijd zo lachen om sommige zoekresultaten. Snap bij sommige dingen ook echt niet hoe mensen dan op mijn site terecht komen :p

 4. Het is al zo tof dat mensen op zoek gaan naar je blog :-) en je weten te vinden via vreemde zoekopdrachten. Leuk dat jij ook bij mij belandde. Ik vraag me dan ook af: hoe? Bedankt voor je fijne reactie. Ga binnenkort ook eens wat meer hier lezen. Ziet er echt mooi uit, je site.

 5. Haha, leuk! Ik kan niet goed de zoektermen vinden. Er staat meestal ‘onbekende zoekterm’ en dat frustreert me, want ik word wel steeds vaker gevonden door zoekmachines, maar kan de termen dus niet vinden;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *