December wordt blogcember, of zoiets

kerst winter 5 december

We kunnen het nu niet meer ontkennen, het jaar is nu echt bijna voorbij. En met het einde van het jaar dat nadert, nadert ons ook weer een gloed nieuw jaar. Maar voor het jaar voorbij is wil ik er zeker van zijn dat ik alles uit dit jaar gehaald heb. En dit betekent dat ik meer ga bloggen deze maand.

kerst winter 5 december

Twee jaar geleden probeerde ik ook al een maand lang dagelijks te bloggen. Deze maand ga ik niet die belofte doen. Het ding is echter, dat ik nog zoveel ideeën heb, dat het allemaal niet uit kwam. En gezien ik de inspiratie, de motivatie en hopelijk ook de tijd heb, ga ik deze maand vaker bloggen.

Daarnaast ben ik stiekem ook gewoon benieuwd hoe het me gaat bevallen om nog meer te schrijven. Want zoals ik al zei, de inspiratie is er zeker. En ik ben ook oprecht benieuwd wat het mijn blog gaat brengen. En niet geheel onbelangrijk, wat het mijzelf gaat brengen. Ik hou van schrijven, foto’s maken en alles wat bij het bloggen komt kijken. Maar vind ik het ook nog leuk als ik nog vaker ga schrijven? We gaan het zien.

kerst winter 11 december

Kortom, je kan dus gewoon een hoop nieuwe artikelen gaan verwachten. Dus tot morgen ;).

Trouwens, de foto’s voor dit artikel schoot ik in de Tuinland. Voor degene die het niet kennen, zoals de naam al doet vermoeden is het een winkel voor al je planten en decoraties voor in de tuin (of in huis). Elk jaar maken ze er iets ontzettend moois van met de kerst, zo ook dit jaar. En ik kon het niet laten hier winterse/kerst foto’s te schieten voor mijn blog. Ook zo lief dat dat gewoon mocht.

Liefs,
Ilona

10 reacties

  1. Leuk! Kom maar op hoor, met die blogs;). Ik merk het bij mezelf ook, dat ik veel te schrijven heb. Momenteel staat alles al tot 18 december ingepland. Lekker op tijd;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *