Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

kerst 20

Leuke cadeaus voor hem | 7 originele kerstcadeaus

Ik heb dan wel geen vriend (vrij logisch als je op vrouwen valt), maar alsnog genoeg mannen in mijn omgeving. En het is weer die tijd van het jaar dat het tijd is voor cadeautjesjacht, ook voor hem. Daarom vandaag een lijstje met inspiratie met een hoop cadeaus voor hem.

kerst 20

Leuke sokken

Tegenwoordig zijn ze van elk merk wel te krijgen: leuke sokken. Mijn vader is er dol op dus hier liggen ze ook bijna elk jaar wel onder de boom. Superleuk om te combineren met hippe sneakers of juist met nette schoenen.

Een goed boek

Iets waar je ook niet snel de plank mee mis slaat is een goed boek. Van zelfhelpboeken tot een goede thriller, of misschien juist een kookboek. Ook hier zijn de keuzes oneindig en is er voor iedere man wel iets leuks te vinden.

Speciaal bier

Iets wat veel mannen vaak ook wel kunnen waarderen; is een speciaalbiertje. Of nog leuker, een bierpakket. Met nieuwe, verrassende smaken om uit te proberen. Vaak geslaagde cadeaus voor hem.

cadeaus voor hem

Voor de hobby

Waar de ene man een echte sportfanaat is, ligt de ander liever op de bank toe te kijken hoe anderen sporten. Of misschien houd de man voor wie jij op cadeaujacht moet wel onwijs van spelletjes, motorrijden of klussen. Dus zoek iets in de trant van zijn hobby. Van accessoire tot aan praktisch product, er zijn vaak een hoop dingen te verzinnen voor een hobby.

Klusmateriaal

Ik wil niet alle mannen (en vrouwen) over een kam scheren, maar vaak zijn mannen wel de klusser in huis. Tenzij het huishouden geen man heeft, maar dan is de vader of de buurman vaak wel aan de beurt als er hulp nodig is. Klusgereedschap of een tof pakket vol met handige dingetjes kan dus nooit kwaad voor een man.

Een dagje uit

En heb je echt geen idee wat voor product je cadeau kan doen? Zoek het dan in een andere hoek. Bijvoorbeeld voor een dagje uit. Plan een leuke wandeltocht inclusief lekkere hapjes, ga een dag een workshop volgen of gezellig samen naar een evenement. De keuzemogelijkheden zijn eindeloos en ook qua budget zijn er genoeg variaties te verzinnen. Dus ook altijd een leuk iets om te geven.

blijmakers 02 december lucht en schilderen cadeaus voor hem

Maak zelf iets

En misschien wel het meest waardevolle cadeau om te geven: zelf iets maken. Van een tekening of schilderij tot aan een kunstwerk van hout, er is vast iets waar jij goed in bent wat je cadeau kan doen. Het is origineel en er zit vaak een hoop tijd in, onwijs leuk en bijzonder om te geven aan iemand die belangrijk voor je is.

Wat voor cadeaus voor hem zoek jij uit dit jaar?

Liefs,
Ilona

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Ziengs.

10 reacties

  1. Ik heb een gamer in huis dus ik zit altijd goed met bonnen voor een bepaald spel ;-) Ook heb ik nog wat extra dingetjes gehaald; kleinigheidjes die hij nodig heeft zoals deo of nieuwe sokken/ondergoed.

  2. Ik hoef geen kerstcadeaus te kopen, dus dat scheelt een hoop stress. En bij de Sint liep het dit jaar ook allemaal anders. Ik vind leuke sokken trouwens altijd zo gaaf. Maakt een (saaie) outfit lekker af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *