Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

favoriete plekjes in mijn appartement 1

De favoriete plekjes van mijn appartement

Inmiddels in mijn appartement volledig naar mijn smaak ingericht. En ik kan je vertellen, niet alleen ik ben enthousiast maar ook de mensen om mij heen zijn er enthousiast over. Ik heb dan ook een hoop tijd besteed aan het bij elkaar zoeken van items en het stylen van mijn appartementje. Dus een artikel met de fijnste hoekjes en mijn favoriete plekjes kon toch echt niet uitblijven.

Creatief hoekje

Onder de trap heb ik mijn eigen werkhoek gecreëerd aan mijn hoekbureau. Maar wat ik nog leuker vind ik de andere zijde van mijn bureau, want daar staan de meest gebruikte creatieve spulletjes. Er hangt van alles aan de muren en mijn zelf geverfde kastje en mappenhouders hebben een mooi plekje gekregen. Maar alle zelfgemaakte spulletjes krijgen een eigen artikel.

favoriete plekjes in mijn appartement 3

Rotan hangstoel

Als ik ergens graag zit, is het wel in mijn hangstoel. Ik kocht de stoel via de Xenos en wist eigenlijk al heel lang dat ik zo’n stoel in mijn interieur wilde hebben. Want ik kan je vertellen, naast dat het er leuk uit ziet, kan je er ook heerlijk in ontspannen. Ik ben nu ook heerlijk aan het typen met een LP op, kaarsjes aan en zachtjes heen en weer schommelend in de stoel. Dit kan ik uren volhouden.

favoriete plekjes in mijn appartement 6

De gele bank

Ik kan je vertellen, drie jaar geleden sloeg ik de eerste gele bank met groene muur op, op Pinterest. Toen wist ik het, dit wil ik ook. En we zijn drie jaar verder, maar ik kan het eindelijk zeggen. Ik heb een groene muur, met gele bank. En groene kussentjes. Een heerlijke plant ernaast, een kleed wat half Pinterest heeft op de vloer met een heerlijk Rotan tafeltje ervoor. Helemaal blij mee. De leukste banken vind je zelf ook bij OTTO.

favoriete plekjes in mijn appartement 4

Kratjes

Ik kocht een aantal oude kratjes via marktplaats, leuk voor mijn reisspullen, oude camera’s en platenspeler. En het is inmiddels echt een van mijn favoriete hoekjes geworden. Het past echt bij mij en waar ik van hou.

Kaarsjes en planten

Mijn huisje is ook gevuld met kaarsjes en planten. Ik hou echt van het af stylen van mijn appartement met de leukste accessoires. Ik ben geen fan van avonden, maar met een hoop lampjes en kaarsjes kan je de sfeer een stuk fijner maken. Overal planten omdat ik hou van de groene sfeer en ik verzorg ze dan ook met heel veel liefde. Een huis gevuld met boeken vol verhalen, leuke items gescoord in de kringloop en zorgvuldig bij elkaar uitgezochte items.

Het is echt mijn plekje gevuld met kaarsjes, creativiteit en mijn grootste passies. Ik ben dol op hoe het er uiteindelijk uit is komen te zien en begin me steeds meer thuis te voelen. Want dit is echt mijn plekje en daar ben ik onwijs dankbaar voor. Want naast dat ik heel blij ben met de inrichting is ook de locatie superfijn, namelijk aan het water en vlak bij een natuurgebied maar ook dicht bij het centrum. Ik durf het niet te zeggen maar soms voelt het bijna perfect. In mijn kamer hebben ook een hoop zelfgemaakte dingen een plekje gekregen, die komen volgende week, aangezien ik er al vragen naar kreeg ;)

Liefs
Ilona

28 reacties

  1. Wat is het gezellig! Ik vind die bank wel echt helemaal geweldig!! Super toffe kleur! En die houten pootjes er onder. Ja, heel mooi!! Maar ook je zithoekje en die hangstoel zijn heel leuk. Goed gestyled!

  2. Wat ziet het er geweldig uit! Die rotan stoel is echt fantastisch! Heerlijk ook als je al zo lang een plaatje bewaard en nu héb je het gewoon!

  3. Leuk joh! Ik kijk steeds naar die stoel, maar dan voor op het balkon. Ik ben bang dat ik hem daar te groot voor vind, maar hij past heel goed bij jouw interieur! Je moet inderdaad een stoel hebben waar je lekker een uurtje in kan hangen, zitten, dagdromen, en eventueel werken. Ik wens je veel uurtjes plezier toe in die stoel :)

  4. Wat leuk geworden! Ik heb me altijd al afgevraagd of die stoelen alleen mooi of ook comfortabel zijn, dus ik ben blij nu te weten dat ze ook lekker zitten, haha! En heel leuk die gele bank en de andere kleurtjes in je interieur :)

  5. Ziet er super tof uit, ik ben een beetje jaloers op je hangstoel ;)
    Die kratjes zijn perfect, ik heb er 6 staan als kast met de tv, versterker en platenspeler. De LP’s passen er ook perfect in. Ik wens je heeeeel veel fijne momentjes toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *