Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

zelfgemaakte items appartement 3

De zelfgemaakte items in mijn appartement

Vorige week gaf ik jullie al een kijkje in mijn appartement door middel van mijn favoriete plekjes. Ik gaf toen al aan dat mijn appartement een verzameling is van gezochte (kringloop)spulletjes en items die zelfgemaakt zijn. Vandaag leek het me dan ook leuk om te laten zien welke zelfgemaakte items er in mijn appartement te vinden zijn, maakt het geheel toch een stuk persoonlijker.

zelfgemaakte items appartement 1

Sleutelkastje

Bij binnenkomst prijkt mijn sleutelkastje al vrolijk aan de muur. Het is een hele strijd geweest met dat ding want hij kwam constant naar beneden maar hij lijkt voor nu weer stevig te hangen. *even afkloppen*. Ik maakte deze een hele tijd geleden al in opname, zoals vele items overigens. Voor als ik ooit aan de beurt was met mijn eigen plekje. Dus zo leuk om al die spulletjes nu ook daadwerkelijk een plekje te kunnen geven.

zelfgemaakte items appartement 8

Huisnummer

Daarnaast prijkt er op mijn deur dit prachtige bord. Naast dat mijn appartement volledig gestyled is, mag je natuurlijk ook vanaf de gang zien wie er woont. Deze naam bordjes zijn daar dan ook uitermate geschikt voor. En het leukste van alles, je kan je eigen naambord maken bij Fotocadeau.nl. Op deze manier is natuurlijk wel echt alles volledig afgestyled.

zelfgemaakte items appartement 3

Mozaïek en plantenpot

Ook mijn mozaïek werk wat ik al behoorlijke tijd geleden maakte heeft een mooie plek gekregen. Lange tijd prijkte deze op mijn nachtkastje, maar nu kan het dienblad ook echt in mijn eigen keukentje staan. Met rechts ook nog een zelf beschilderde bloempot. Maar zoals je ziet ben ik graag creatief en zijn vaasjes en kopjes ook niet veilig voor mijn bloemetjes.

zelfgemaakte items appartement 4

3D zaagwerk

Als er iets is wat ik een hoop gedaan heb tijdens mijn opnames, is het wel (figuurzagen). Het kon dan ook niet anders dan dat dit terug zou komen in mijn interieur. Mijn 3D kunstwerk heeft dan ook een plekje in mijn roomdevider, aan de kant van de keuken. Onder mijn verzamelde AriZona blikjes.

zelfgemaakte items appartement 5

Mozaïek krukje

Op mijn dagbesteding ging ik ook met mozaïek aan de slag. Deze keer kocht ik er echter een krukje voor. Deze ging helemaal uit elkaar, werd opnieuw geel geschilderd en het bovenblad van mozaïek voorzien. Een paar kaarsen er op, een toffe koffer uit de kringloop er voor en je hebt een gezellig hoekje.

zelfgemaakt 6

Cirkels

Ook schilderen is iets wat ik onwijs graag doe. Dus toen ik een ronde puzzle kreeg die ik zo mooi vond dat ik ‘m wel op wilde hangen, besloot ik met een cirkelproject aan de slag te gaan. De spiegel kocht ik en de rest is allemaal zelfgemaakt. Van zaag- en schilderwerk tot een borduurwerkje.

Creatieve hoek

Er komt nog steeds meer bij, maar ook mijn creatieve hoekje is goed gevuld. Met rechts allemaal producten gemaakt voor Studio Ludic. Van mijn eigen boek tot aan verpakkingen die ik maakte. Links schilderingen en tekeningen die ik in mijn vrije tijd maakte. En ook de pennenbakjes op het kastje maakte ik zelf. Het kastje gaf ik ook maar direct bijpassende kleurtjes.

Al met al ben ik onwijs blij met mijn appartement en heb ik hier echt mijn plekje gevonden! Ik voel me elke dag nog een beetje meer thuis. Tussen alle spulletjes die zelfgemaakt zijn en met zorg uitgezochte items.

Liefs
Ilona

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met fotocadeau.

24 reacties

  1. Wat tof zeg! Vooral het sleutelkastje en het huisnummerbord vind ik erg mooi. Zo knap dat je dat gewoon zelf maakt. En wat goed ook dat je van het appartement zo je eigen plekje maakt met je eigen stijl!

  2. Niks leuker om je eigen huis te kunnen inrichten met eigen gemaakte spullen. Ik ken je al langer dus ik heb al het een en andere zien passeren op Instagram of op je blog. Maar alles samen zo zien is ook heel leuk! En zoals velen voor me al zeiden, dat sleutelkastje is echt geweldig! Vooral met dat mini truitje. Veel knutselplezier nog komende tijden!

  3. Wat een leuke dingen allemaal. Leuk ook dat je sommige dingen al van te voren maakte en ze nu lekker uit kunt stallen. Ik vind dat schilderij van die vuurtoren zo gaaf!

  4. Jeetje! Heel mooi :) En misschien ben ik ergens wel een heel klein beetje jaloers dat je zoveel moois gemaakt hebt, ook omdat het maken van dingen zo fijn kan zijn. En ik doe dat niet genoeg. Of: ik wil nog meer dingen maken dan ik al doe. Ik had ooit een poppenhuis als project, maar dat kon ik helaas niet afmaken. Zo jammer. Het sleutelkastje is ontzettend leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *