Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

bokeh fotografie mooi mens

Ik weet hoe het voelt, als mensen je niet accepteren zoals je bent. Ik weet hoe moeilijk het is, en hoe je probeert om alles goed te doen. Maar je kan niet alles goed doen voor iedereen. En onthoud, zolang het goed voelt voor jou, is het goed. Doe niet iets voor een ander, maar doe het voor jezelf. Want je bent hoe dan ook een mooi mens.

lampjes 1 denneappels diy herfst

Ik keek een aflevering Orange is the new black, wat me inspireerde voor dit artikel. Piper kwam er eerlijk voor uit dat ze in de gevangenis heeft gezeten. Net als dat ik er eerlijk voor uit kwam dat ik vijf maanden opgenomen ben geweest.

Lees ook: Voor hen die er niet in geloofden

Als je dit niet wilt, hoef je het niet geheim te houden. Je mag zijn wie je bent. En ik weet dat niet iedereen je zal accepteren zoals je bent. Maar dat hoort erbij. Dit betekent niet dat je raar of anders bent. Want in feite, is iedereen op een of andere manier wel ‘anders’. En dat is juist zo mooi. Dat we allemaal een ander karakter hebben, andere passies en doelen. Dat is toch juist zo bijzonder om te zien. Dat we allemaal onze eigen talenten hebben.

bokeh fotografie mooi mens

En alsjeblieft, verstop jezelf niet voor anderen. Want jij mag zijn wie je bent. Je bent goed zoals je bent. En zoals jij, is er geen ander. En in plaats van als dat als een zwakte te zien, moet je het zien als een kans. Want jij bent jij, en dat is helemaal oke. Dus alsjeblieft, wees niet bang om jezelf te zijn. Want mens, je bent mooi zoals je bent. Dus mooi mens, blijf alsjeblieft vooral jezelf.

Liefs,
Ilona

16 reacties

  1. Wat een wijsheid van zo een jong iemand…
    Altijd jezelf zijn en laten zien ze wennen er wel aan en anders kijken ze maar de andere kant op.
    Groetjes en fijne avond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *