Ik doe mee aan last man standing 2020

Afgelopen jaar kon ik helaas niet meedoen, maar dit jaar wel. Daarom was ik er vroeg bij, om me in al mijn enthousiasme nu al aan te melden. Ik doe dit jaar namelijk mee aan last man standing. Dit betekent dat ik, met 599 anderen, zes uur lang op een paal ga staan. Om op deze manier geld in te zamelen om psychische problemen bespreekbaar te maken en mensen met psychische problemen te ondersteunen.

Zoals ik net al zei, draait het evenement om psychische problemen bespreekbaar te maken. Maar ook om geld in te zamelen voor het goede doel. Dus mocht je een (klein) bedrag over hebben, om dit doel te steunen, kan je dit doen via de onderstaande knop. Het geld gaat naar stichting Mind.

En nu ben ik benieuwd,
Zou jij zes uur op een paal staan voor een goed doel?

Liefs,
Ilona

17 reacties

 1. Wow. Dat zou ik niet kunnen. Veel succes alvast! Ik geef ook nooit aan goede doelen, zoals Villasapho zegt. Het komt – naar mijn idee – te vaak bij de directeur terecht. Wel echt super dat je dit gaat doen!

 2. Wow, dat is een uitdaging zeg. Ik denk niet dat ik dat zou kunnen. Kan nog geen vijf minuten stil zitten in mijn stoel en van lang staan krijg ik het in mijn onderrug.

  Wel superknap en stoer dat je dit gaat doen!

 3. Wauw, heel veel succes! Ik zou het niet kunnen, met mijn slechte gevoel voor evenwicht donder ik gegarandeerd 5 seconden na de aftrap van het paaltje. Die afgang hoeft van mij niet zo nodig. ;)

 4. Ik vind het heel gaaf dat je dit gaat doen, ga vast maar oefenen want 6 uur duurt lang!
  Ik doe zelf niets aan goede doelen omdat ik niet geloof dat het geld komt waar het moet komen. Als ik ergens steun aan wil geven dan doe ik dat direct in iemands hand of ik zet mij persoonlijk voor iemand in.

 5. Wat ontzettend goed dat je dit doet!
  Ik zie mijzelf nog niet zo snel 6 uur op een paal staan (wie verzint het!?) maar gelukkig is een donatie zo gedaan. Heel veel succes alvast :)

 6. Zes uur op een paal staan niet maar ik vind het doel grandioos. Ik hoop ook dat steeds meer mensen deze onzichtbare ziekte gaan snappen. Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *