Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Vorig jaar stond ik drie uur in de woonkamer van de kliniek, dit jaar mogen we eindelijk met zijn allen weer bij elkaar staan. Ik hoor je haast denken, waarom drie uur staan (op een paal)? Om geld in te zamelen voor last man standing van Mind. En dus sta ik dit jaar met mijn eigen team in Groningen om psychische problemen onder de aandacht te brengen.

Vorig jaar stond ik in de woonkamer van de kliniek omdat we vanwege de maatregelen niet met zoveel mensen bij elkaar mochten verzamelen. Maar dit jaar is het evenement naar oktober verplaatst zodat dit wel kan, hoe leuk! Dus staan we met honderden mensen drie uur lang om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Ik heb zelf inmiddels bijna mijn streefbedrag bereikt, dus mocht je nog wat over hebben voor een goed doel, kan je hier doneren.

Mocht je eens gek willen doen en mee willen doen met mijn team kan je je hier nog inschrijven.

En dan sta ik 30 oktober drie uur lang op een paal voor stichting Mind met Last man standing met mijn team Licht in het donker. Ik heb er zin in. Mijn team is vernoemd naar het boek wat ik begin dit jaar uitbracht.

Even iets anders

Ik ben de laatste weken weer actiever op mijn blog, maar regelmaat zit er nog niet helemaal in. Daar ben ik niet altijd even blij mee maar ik heb besloten dat wel zo te houden voorlopig, omdat meer simpelweg nog niet haalbaar is. Dus voorlopig schrijf ik wanneer dit goed voelt. Tot snel ;)

Liefs
Ilona

Voor updates kan je me volgen op Instagram.

8 reacties

  1. Wat betreft je blog moet je volgens mij gewoon doen wat voor jou nu haalbaar is. Ik denk dat iedereen dat wel snapt;).
    En super dat het evenement nu weer door kan gaan. Ik vind het echt knap wat jij en de anderen gaan doen. Heel veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *