Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

netflixtip 3 favorieten zeuren

Netflixtip: The Blacklist | Serie

The blacklist 1

Met de aankomende herfst komt ook weer het Netflix seizoen. Lekker warm binnen, met warme chocolademelk en een dekentje. Wie houd er niet van? Aangezien ik zelf talloze series kijk leek het me leuk om af en toe een serie uit te lichten. Wellicht ontdek je weer wat nieuws! Vandaag trap ik af met mijn persoonlijke favoriet, The blacklist.

Raymond Reddington, Amerika’s meest gezochte crimineel slaat de handen ineen met een geheime taskforce van de FBI. Reddington speelt belangrijke informatie door zodat de criminelen die op the blacklist staan in de boeien kunnen worden geslagen. In ruil hiervoor gaat Reddington vrij uit. Maar ondertussen houd hij zich ook met persoonlijke zaken bezig.

The blacklist 2

Elke aflevering draait om een andere crimineel van de zwarte lijst, waar de meest lugubere moordenaars in voorkomen. Maar daarnaast krijg je ook een kijkje in het leven van Reddington en Elizabeth Keen. Elizabeth werkt voor de geheime taskforce en heeft een speciale band met Raymond. Hoe deze speciale band in elkaar zit word echter pas in seizoen vijf duidelijk. Zo nu en dan krijg je ook een kijkje in de levens van de andere leden van de taskforce.
Inmiddels zijn er vijf seizoenen uitgekomen (waarvan 4 op Netflix op dit moment) en seizoen 6 is in de maak. Ook is er een spinn off van de serie verschenen, namelijk The blacklist: Redemption. Fun fact, Femke Janssen, een Nederlandse actrice speelt een rol in deze serie.

the blacklist 3

Waar Netflix de serie omschrijft als een dramaserie zou ik het zelf eerder omschrijven als een misdaadserie met een hoop actie erin. Je moet er echter wel van houden om te kijken naar talloze moorden, want Reddington draait zijn hand er niet voor om. Koelbloedig krijgt hij het voor elkaar elke aflevering wel een aantal mensen neer te knallen. Maar wie Raymond Reddington nou echt is, dat is nog steeds niet helemaal duidelijk.

The blacklist 4

Wat is jouw favoriete serie?

Liefs,
Ilona

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *