Over

Hi!
Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn stukje internet! Ik ben Ilona; een 21 jarige creatieveling die haar ideeën graag deelt om anderen te inspireren. Zo deel ik mijn outfits en DIY’s. Maar daarnaast is mijn blog de laatste jaren steeds serieuzer geworden. Ik vind het belangrijk aandacht te besteden aan mentale gezondheid, gezien dit voor mij een groot onderdeel van mijn leven vormt.
Ik strijd namelijk al een aantal jaren tegen een depressie. En ik vind het onbegrijpelijk dat er, anno 2020, nog zo’n taboe heerst op psychische problemen. Daarom probeer ik je stil te laten staan bij je mentale gezondheid, en je hopelijk te inspireren af en toe wat liever voor jezelf te zijn.

uitwaaien baggelhuizerplas outfit 3

Naast het bloggen volg ik ook een studie, op het Cibap. Hiervoor houd ik me vooral veel bezig met illustratie en animatie. Als je hier meer over wilt weten kan je mijn portfolio bekijken!

Ik ben iemand die graag de uitdaging op zoekt en mijzelf uitdaag om op andere manieren ergens naar te kijken. Om nieuwe perspectieven te vinden en mijn creativiteit als leidraad door mijn leven te laten lopen. Ik weet zelf ook niet altijd hoe dit uitpakt. Maar feit is dat ik mijn passies volg en uiteindelijk wel zie waar deze weg mij brengt.

Veel plezier op mijn blog!

Liefs,
Ilona