Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Welkom op mijn persoonlijke blog! Ik ben Ilona, een 24 jarige creatievelingen die al bijna tien jaar haar avonturen op het internet vastlegt. Naast mijn grote passie creativiteit wat zich uit in fotografie, schilderen, illustreren, maar ook fashion en muziek. Ik probeer graag verschillende producten en review deze, deel de (vintage) outfits die ik scoor en deel regelmatig lijstjes met dingen waar ik dankbaar voor ben.

Maar er is ook een andere kant. De donkere kant waar ik volop mee probeer te leven.

Naast dat ik een Autisme Spectrum Stoornis heb, ben ik ook regelmatig in strijd met mijn depressie en PTSS. Na jarenlange behandelingen deel ik ook steeds meer over de weg die ik afleg in de hoop anderen hiermee te kunnen helpen. Niet alleen om je te inspireren wat liever en milder naar jezelf te zijn maar ook om te laten zien dat het niet altijd alleen maar zonneschijn is. Na een hoop therapie-uren heb ik een hoop waardevolle (en soms pijnlijke) lessen mogen leren waarvan ik het belangrijk vind dat ze niet ongehoord blijven. Omdat ik niet de enige ben die worstelt met het leven. Dat doen we allemaal soms in meer of mindere mate.

Naast het schrijven

Ontwerp ik graag voor je of werk ik als ervaringsdeskundige

Naast dat ik hier regelmatig schrijf over mijn passies is het creëren mijn grootste hobby. Voor mij in de vorm van illustreren en animeren; in elke mogelijke vorm. Ik denk dus dolgraag met je mee over de mogelijkheden voor een ontwerp!

De afgelopen jaren heb ik de nodige ervaring opgelopen binnen de (klinische) psychiatrie. Deze ervaring zet ik graag in om anderen te kunnen helpen. Klik hieronder voor meer over mijn verhaal en de vlakken waarop ik je van dienst kan zijn.