Over

Over

 

Hey, ik ben Ilona, een 19 jarige creatieveling die sinds een aantal jaar blogt. Het bloggen heeft een tijdje stil gelegen, maar ik ben terug. Terug met meer passie dan ooit. Een passie die ik verwerk in artikelen over reizen, fashion en creativiteit. Deze passie verwerk ik in artikelen, maar zo nu en dan ook in video’s. Vooral reisvideo’s vind ik onwijs tof om te maken, en die kan je zo nu en dan ook verwachten.

Ik zit momenteel in het derde jaar van mijn studie aan het Cibap. Ik volg hier de richting animatie en audiovisuele vormgeving. Ik vind het daarnaast echter onwijs leuk om nog meer dingen te maken, als je hier meer over wilt weten kan je mijn portfoliowebsite bekijken!

parachutesprong 6Ik ben iemand die graag de uitdaging op zoekt en mijzelf uitdaag om op andere manieren ergens naar te kijken. Om nieuwe perspectieven te vinden en mijn creativiteit als leidraad door mijn leven te laten lopen. Hoe dit uit gaat pakken? Ik heb geen idee. Ik volg mijn passies en zie wel waar dit mij brengt.

 

 

20 gedachten over “Over

    1. Ahw dankjewel! Ik ben door nog iemand genomineerd dus ik beantwoord jullie vragen maar nomineer geen anderen omdat dit de derde keer is dat ik genomineerd ben okey?

    1. Hey dochter, je weet niet dat je vader zo nu en dan je blog volgt, nu weet je het. met name je laatste blog heeft me ontroert. About the exams, niets om bang voor te zijn, gezonde spanning is OK. Ongeacht de uitslag, je hebt al 4 jaar geknokt en bent steeds teruggekomen. Kijk met vertrouwen naar je examens, zolang je doet wat nodig is heb je alle kansen. Ik heb vertrouwen in je, zorg dat je dit zelf ook hebt, we gaan een awesome zomer tegemoet en je weet nu waar het daarna heen gaat. Succes, ik geloof in je.
      Pap.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.