Over

Over

sweater 7

Hi!
Ik ben Ilona, een 20 jarige creatieveling die inmiddels zo’n vier jaar blogt. Op deze blog deel ik mijn creatieve ideeen met jullie. Zo plaats ik artikelen over de illustraties die ik maak, deel ik mijn foto’s en video’s van reizen die ik maak en show ik jullie mijn favoriete outfits. Ook maak ik zo af en toe een video, wanneer er weer eens een creatief idee omhoog is komen borrelen.

Naast het bloggen volg ik ook een studie, op het Cibap. Ik volg hier de richting motion design (film&animatie). Als je hier meer over wilt weten kan je mijn portfoliowebsite bekijken!

outfit 1Ik ben iemand die graag de uitdaging op zoekt en mijzelf uitdaag om op andere manieren ergens naar te kijken. Om nieuwe perspectieven te vinden en mijn creativiteit als leidraad door mijn leven te laten lopen. Ik weet zelf ook niet altijd hoe dit uitpakt. Maar feit is dat ik mijn passies volg en uiteindelijk wel zie waar deze weg mij brengt.

20 gedachten over “Over

    1. Ahw dankjewel! Ik ben door nog iemand genomineerd dus ik beantwoord jullie vragen maar nomineer geen anderen omdat dit de derde keer is dat ik genomineerd ben okey?

    1. Hey dochter, je weet niet dat je vader zo nu en dan je blog volgt, nu weet je het. met name je laatste blog heeft me ontroert. About the exams, niets om bang voor te zijn, gezonde spanning is OK. Ongeacht de uitslag, je hebt al 4 jaar geknokt en bent steeds teruggekomen. Kijk met vertrouwen naar je examens, zolang je doet wat nodig is heb je alle kansen. Ik heb vertrouwen in je, zorg dat je dit zelf ook hebt, we gaan een awesome zomer tegemoet en je weet nu waar het daarna heen gaat. Succes, ik geloof in je.
      Pap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *