Over

Over

vintage jasje jaren 70 80 - 10

Hi!
Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn eigen stukje internet. Ik ben Ilona, een 20 jarige creatieveling die inmiddels zo’n 5 vol passie blogt. Op deze blog deel ik mijn creatieve ideeën en show ik mijn outfits. Daarnaast deel ik de reizen die ik maak en schrijf ik geregeld over psychische problemen. Dit omdat ik zelf te maken heb gehad met een depressie, waar ik voor in opname ben geweest. Er heerst nog steeds een taboe op dit soort onderwerpen, en dat taboe probeer ik beetje bij beetje te doorbreken.

Naast het bloggen volg ik ook een studie, op het Cibap. Hiervoor houd ik me vooral veel bezig met illustratie en animatie. Als je hier meer over wilt weten kan je mijn portfolio bekijken!

Ik ben iemand die graag de uitdaging op zoekt en mijzelf uitdaag om op andere manieren ergens naar te kijken. Om nieuwe perspectieven te vinden en mijn creativiteit als leidraad door mijn leven te laten lopen. Ik weet zelf ook niet altijd hoe dit uitpakt. Maar feit is dat ik mijn passies volg en uiteindelijk wel zie waar deze weg mij brengt.