Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

lat 7

10 kleine dingen die mij blij maken

lat 7

Het gaat de laatste tijd weer flink met ups en (voornamelijk) downs. Op dat soort momenten is het moeilijk om de leuke en mooie dingen te blijven zien. Daarom deel ik vandaag een lijstje met 10 dingen, die mij ondanks alles toch even blij kunnen maken.

 • Mijn hamster die lekker dicht tegen me aan kruipt en vervolgens in slaap valt.
 • Zomaar een lief berichtje van een goede vriendin doet me ook altijd goed. Het is toch altijd fijn om te weten dat mensen er voor je zijn en dat ze aan je denken.
 • Een nieuw seizoen van mijn favoriete series, ik ben nog bezig met Lucifer en ook begonnen aan het nieuwe seizoen van Stranger Things, I love it!
 • Nieuwe vleesvervangers ontdekken vind ik tegenwoordig ook altijd heel fijn. Ik merk aan dit soort kleine dingen ook direct dat ik ‘volwassener’ begin te worden. Ik kan opeens genieten van een opgemaakt bed en vleesvervangers.
bullet journal 3 doelen blij
 • Recentelijk kwam het nieuwe album van Ed Sheeran uit, waar ik vol plezier naar heb geluisterd. Er zitten echt heerlijke samenwerkingen tussen. Ik vind het altijd heerlijk om nieuwe muziek te ontdekken.
 • Een goed gelukte tekening. Zo af en toe zit er een illustratie tussen waar ik echt trots op ben, wat voor een perfectionist als ik soms wel een heel fijn gevoel kan zijn.
 • Een die ook zeker niet vergeten mag worden is vers fruit. En nog beter; een smoothie. Ik ben dol op vers fruit en al helemaal in de zomer. Ik vind het lekker om regelmatig af te kunnen wisselen en nieuwe fruitcombinaties in een smoothie uit te proberen.
vintage jasje jaren 70 80 - 4 blij
 • Nieuwe kledingcombinaties mag ik ook zeker niet vergeten. Ik kan er echt van genieten om voor mijn kledingkast te staan en een keer een nieuwe combinatie uit te proberen.
 • Iets waar ik ook ontzettend van kan genieten, zijn jonge dieren. Of het hier nou gaat om pluizige kuikentjes, lammetjes of hyperactieve puppy’s, ik vind alles leuk. Nou vind ik dieren in het algemeen al geweldig, maar jonge dieren hebben toch nog die extra schattige factor.
 • Oprechte reacties op mijn blog toveren ook elke keer weer een lach op mijn gezicht. Ik ontvang de laatste tijd zulke mooie, maar ook oprechte verhalen en ik ben dankbaar dat jullie dat met me delen. Want dat ik mijn leven openbaar op het internet gooi is één ding, maar dat jullie reageren met jullie persoonlijke verhalen vind ik ook ontzettend mooi. Bedankt daarvoor.

Wat maakt jou nou echt blij?

Liefs,
Ilona

Volg me

Instagram | Facebook | Pinterest

22 reacties

 1. Wat een mooi lijstje, zeg! En sowieso heel mooi dat je stilstaat bij dit soort kleine fijne dingen. Alleen al dat kan soms een mooie opvrolijker zijn. Dat van nieuwe vleesvervangers ontdekken is voor mij heel herkenbaar. Daar word ik ook altijd blij van. En inderdaad, lieve berichtjes zijn ook een fijne blijmaker op zich <3

 2. Genieten van die kleine dingen is zo belangrijk! Ondervind ik elke dag steeds meer. Ik kan bijvoorbeeld helemaal opfleuren door een simpele ‘dankjewel’ omdat je iets gedaan hebt voor iemand en die je daarvoor dankbaar is. We doen dit gewoon veel te weinig!

 3. Mooie blog meis. Er staan zeker ook dingen die mij blij maken. Maar het grootste ding wat mij blij maakt is keihard en vals meezingen met Marco Borsato. Of lekker knuffelen met mijn grote liefde.
  Denk aan je meissie.
  Xxx

 4. Mooi dat het je toch lukt om een lijstje met ‘blijmakers’ te maken. Mijn laatste blijmaker is toch wel dat ik na een periode van héél slecht slapen ein-de-lijk weer een paar goede nachten heb gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *