Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

fotografie 2Vandaag eens een ander soort artikel waar ik zelf erg enthousiast over ben. Vandaag doe ik het namelijk niet in mijn eentje, maar heb ik een samenwerking met Romy. We hebben elkaar enkele dilemma’s voorgeschoteld, waar we antwoord op moeten geven. In dit artikel lees je de dilemma’s die Romy voor mij bedacht en mijn antwoorden daarop!

 

Romy – The Sparkling Beauty

Romy - the sparkling beautyOp haar blog The Sparkling Beauty schrijft Romy – zoals de naam al zegt – over beauty. Om precies te zijn over dierproefvrije make-up. Daarnaast wil ze lekker creatief bezig zijn, deelt ze artikelen over fashion en houdt ze zich bezig met gezondheid. Kortom een gevarieerde blog waar je leuke artikelen kan verwachten. Op haar blog lees je vandaag de dilemma’s die ik haar voorschotelde, met haar antwoorden erbij.

De Dilemma’s aan mij

polaroid

1. Nooit meer bloggen of nooit meer fotograferen?
Ahh, moeilijke vraag dit. Vooral omdat ik beide echt geweldig vind.. Maar ik denk toch dat ik dan kies voor nooit meer bloggen. Want met foto’s kan je al een heel verhaal vertellen en ik vind het ook gewoon onwijs leuk te experimenteren met fotografie. Schrijven kan natuurlijk altijd nog, maar dan niet op een blog ;). En ik kan altijd nog filmpjes maken.

2. Altijd perfecte make-up of altijd een te gekke outfit?
Alweer zo’n moeilijke vraag. Ik denk dat ik dan ga voor altijd een te gekke outfit. Ik ben dol op fashion en besteed ook graag aandacht aan mijn outfit. En ondanks dat ik make-up ook erg leuk vind draag ik dit de laatste tijd een stuk minder en vind ik het ook minder belangrijk geworden.

3. Nooit meer Instagram of nooit meer Pinterest?
Ik denk dat ik dan ga voor nooit meer Instagram. Pinterest kan ik namelijk echt uren door scrollen, inspiratie op doen en de leukste quotes verzamelen. En alhoewel ik Instagram onwijs tof vind, vind ik Pinterest ook een stuk relaxter. Daar hoef ik me niet ‘druk’ te maken om het aantal likes, reacties en volger.

haar 34. Je haar ieder jaar een andere kleur of nooit meer je haar mogen verven?
Ieder jaar een andere kleur! Daar hoef ik echt niet lang over na te denken. Ik vind mijn haar verven onwijs leuk en experimenteer er graag mee. En elk jaar een andere kleur lijkt me een stuk leuker dan de rest van mijn leven vast te zitten aan één kleur.

horloge 45. Altijd te laat komen of altijd een uur te vroeg aanwezig zijn?
Altijd een uur te vroeg komen. Natuurlijk erg vervelend en je verspilt er ook veel tijd mee, maar te laat komen kan ik gewoon niet. Ik weet nog op tijd te komen wanneer ik te laat vertrek doordat ik te laat mijn bed uit was. Te laat komen is gewoon onmogelijk voor mij of zo. Helemaal bij belangrijke afspraken. Ik bedoel, je kan het toch niet maken om bij een sollicitatie te laat te komen? Of bij een bruiloft bijvoorbeeld. Zou wel wat zijn, niet waar?

Gelukkig hoef ik deze keuzes niet in het echte leven te maken, want zoals stoppen met bloggen, daar moet ik echt niet aan denken.

Heb jij nog een leuk dilemma voor me? Laat het me weten in de reacties!
X Ilona

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *