Een half jaar geen school, wat nu?

Een half jaar geen school, wat nu?

laptop mobiel bullet journal

Het was de bedoeling dat ik vanaf februari zou beginnen aan mijn laatste stage. Toen ik halverwege december werd opgenomen werden de plannen echter veranderd. Toen werd namelijk besloten dat ik niet meer naar school zou gaan en geen stage meer zou gaan lopen.

Dit betekent dat ik nog zo’n 6 maanden heb, voor ik weer naar school ga. 6 maanden waarvan ik nog niet precies weet wat ik er mee ga doen. Op dit moment is werken namelijk nog geen haalbaar plan. En mijn dagen zijn ook nog aardig volgepland met individuele therapie. En over 2 weken start ik -vooralsnog- met deeltijd therapie op de maandag en vrijdag. Wat dat betreft heb ik genoeg te doen.

fotografie 2

Daarnaast wil ik dit half jaar echt gebruiken om uit te rusten en alles weer op orde te krijgen. Daarnaast vertrek ik aanstaande donderdag voor een week naar Engeland, waar ik mijn beste vriendin ga bezoeken. En ik zit aan nog een tripje te denken, maar concrete plannen heb ik daar nog niet voor.

Ook heb ik achter de schermen een aantal plannen, die ik eerst voor mezelf wat duidelijker moet zien te krijgen. En wanneer deze plannen concreter worden, kan ik ze ook uit gaan werken. Jullie zullen daar echter tegen die tijd vanzelf meer over horen.

laptop instagram bullet journal

En daarnaast blijf ik natuurlijk gewoon bloggen. Het is een goede motivatie en ik kan er elke dag eventjes aan besteden. Ook merk ik dat ik het bloggen een fijne uitlaatklep vind en het me afleiding bezorgt. Ik wil jullie dus ook bedanken voor elk woord dat jullie hier lezen, en de lieve reacties die jullie achterlaten. Dat doet me oprecht heel erg goed.

Liefs,
Ilona

11 gedachten over “Een half jaar geen school, wat nu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge