En toen had ik roze haar

Het was inmiddels alweer een half jaar geleden dat ik mijn haar heb laten verven. En toen ik twee weken geleden foto’s van mezelf terugzag besloot ik dat het zo niet langer kon. En dus nam ik een vrij resoluut besluit en enkele dagen later zat ik al in de kappersstoel, klaar voor een transformatie.

‘Een stukje korter en gebleekt.’ Dat was de boodschap die de kapper meekreeg. En na ongeveer anderhalf uur stond ik alweer buiten. Mijn haar was een stukje korter geknipt en het was gebleekt. Helaas wat dit niet helemaal lekker gegaan door de vorige keer, maar de basis was er.

roze haar 2.1

Mooi was het misschien niet te noemen, maar ik hoefde er gelukkig ook maar een dagje mee te lopen. En dan denk je misschien, dat valt toch nog wel mee? Op de foto wel ja. Maar in het echt leek ik net een albino met uitgroei.

Maar wonder boven wonder kwam de verf op tijd aan en de volgende dag kon ik los gaan. Ik maakte een papje van candy floss & Peachy coral van Crazy Color en smeerde dit er in.

Lees ook: Haarverf van crazy colors | Review

En dan is dit het eindresultaat. Ik heb gewoon roze haar. Op de foto komt het altijd net wat anders over dan in het echt, maar ik heb geprobeerd het beeld zo realistisch mogelijk te laten lijken. Zoals je ziet heb ik bovenop echt wel roze haar en nijgt het in de punten wat meer naar de peachy kleur, dit komt onder andere doordat het bleken anders ging dan gepland.

Ik ben zelf erg benieuwd hoe lang de verf blijft zitten, hier laat ik dan ook nog zeker meer van horen. Over een aantal weekjes verschijnt er een review over. Als je makkelijk op de hoogte wil blijven kan je in de sidebar (rechts) je emailadres invullen zodat je altijd op de hoogte blijft van mijn nieuwe artikelen!

Heb jij je haar wel eens geverfd? En wat vind jij eigenlijk van kleuren als roze, of blauw bijvoorbeeld? Let me know!

Liefs,
Ilona

8 reacties

 1. Staat je leuk!

  Ik heb zelf een paar jaar geleden de onderste helft van mijn haar geblondeerd en daarna met semi-permanente verf gewisseld van kleur: turquoise, magenta en rood.
  Voordeel van alleen de onderkant verven, is dat je de uitgroei niet ziet. En helemaal verven zou iets too much zijn voor mijn werk als docent.

  1. Aah dat heb ik ook een tijd gewild (maar nooit gedaan) en t is zeker een voordele dat je geen uitgroei ziet!
   En bij mij is toxh wel t voordeel dat ik nog studeer en hierna hoogstwaarschijnlijk ook in de creatieve branche beland :D

 2. Volgende keer zou ik proberen je haar nog te tonen voordat je er overheen gaat met roze, dan is de basis wat meer egaal. Hoe dan ook, erg tof!
  Ik heb sinds 2 weken teal-kleurig haar. Ben er helemaal blij mee en denk dat ik voorlopig dit kleurtje er in ga houden ?

  1. Thanks voor de tip! Had echter samen met de kapper besloten er verder niks meer aan te doen, omdat ik al kwetsbaar haar heb, maar zal er zeker om denken de volgend keer ;)
   En teal-kleurig haar is ook echt vet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *