Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Mijn examenuitslag: Gezakt of geslaagd?

Vandaag is de dag, vandaag krijg ik te horen of ik gezakt of geslaagd ben. Omdat ik dit allemaal zo spannend vind probeer ik de spanning van me af te schrijven. En dit deel ik gezellig met jullie in een extra bericht.

9:47 Ik ben net gedoucht, voel de zenuwen al behoorlijk. Het duurt allemaal nog even maar het voelt nu allemaal zo echt. Dit is waar ik vijf jaar voor gewerkt heb, dus hopen op een positief einde.

10:16 Heb inmiddels de laptop en de muziek maar aangezet. Op deze manier kan ik mezelf in ieder geval een beetje afleiden want het duurt nog wel even. 

13:11 Inmiddels zijn er weer bijna drie uur voorbij, ik heb de zenuwen momenteel aardig in bedwang. Ondanks dat kijk ik constant op de klok, de tijd gaat sneller dan ik door had. Over 3 a 4 uur weet ik waar ik aan toe ben, een vreemd gevoel.

13:53 Een aantal youtube video’s en een zelfgemaakt kaarten verder ben ik inmiddels wat minder druk. Ondanks de toenemende zenuwen ben ik wat rustiger geworden, alhoewel ik het wel voel in mn buik.

15:22 Omg, ik begin nu toch wel lichtelijk in paniek te raken. Over een uur en 8 minuten beginnen ze met het bellen naar gezakten/herkansers. Momenteel heb ik sterk het gevoel dat de telefoon bij ons gaat rinkelen. Ik hoop natuurlijk dat dat ding tussen half vijf en half zes lekker stil blijft maar die hoop is inmiddels wel verdwenen. Ik weet niet wat het is maar ik heb gewoon sterk het gevoel dat ik ga zakken. Terwijl de examens helemaal niet zo beroerd slecht gingen of zo.
Net even mijn tas ingepakt want heb een verjaardags/geslaagd party bij een vriendin. En als het goed is blijf ik daar ook slapen.

16:58 Trillende, klamme handen, klotsende oksels, misselijkheid en moeizame ademhaling. Ik ben bang, de eerste vriendin is al gebeld, niet echt leuk nieuws. De telefoon hier houdt zich al een half uur stil, momenteel nog precies 31 minuten te gaan. Spannend.

17:43 Ik ben geslaagd!!

geslaagd

Liefs,
Ilona

Volg me voor meer op Instagram.

44 reacties

  1. Hey! Ik heb jou genomineerd voor de LIebster Award, meer informatie hierover vind je op mijn blog. Het is niet verplicht om hem in te vullen, maar het zou wel leuk zijn. Bij deze laat ik het jou weten, als je hem gaat invullen alvast veel plezier!

    1. Enorm lief van je, alleen door dat ik enorm veel genomineerd werd heb ik besloten dit soort dingen niet meer te doen, maar toch bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *