Girl behind the blog | willekeurige feitjes over mij

dr martens omoda 13

De laatste tijd bestond mijn blog vooral uit artikelen rondom mentale gezondheid en creativiteit. Maar er zit natuurlijk iemand achter al die blogposts. Het leek me daarom leuk vandaag weer een aantal compleet willekeurige feitjes met jullie te delen, feitjes die niks toevoegen aan je dag maar misschien wel leuk zijn.

dr martens omoda 13

Wist je dat…

…ik sneeuwballen verzamel uit de landen waar ik ben geweest.
…ik dit jaar naar 137 muziekgenres luisterde.
…ik inmiddels maar liefst 3 paar dr Martens bezit.
…ik altijd een broodje hagelslag eet in de ochtend. Daar zit al jaren geen verandering in.
…James Patterson mijn favoriete auteur is en ik inmiddels een aardige verzameling van hem bezit. Alhoewel ik wat betreft Robin Cook ook de goede kant op ga.
…ik altijd in ben voor een goede crime of thriller serie. Films daarentegen kijk ik een stuk minder vaak.
…ik de laatste weken wekelijks mijn nagels lak en verzorg. Een heerlijk me-time momentje!

persoonlijke update

…ik al een behoorlijke tijd geen doucheproducten heb gekocht omdat ik constant nieuwe krijg (deels ook door een samenwerking via Studio Ilonaa)
…de paniek toeslaat als ik met te veel pannen tegelijk moet koken. Inmiddels echter ontdekt dat dit echt past bij autisme. Check.
…ik Zondag met Lubach fragmenten keer op keer kan bekijken. Soort guilty pleasure denk ik dan maar.
…over guilty pleasures gesproken – ook Achter Gesloten Deuren doet het hier goed. Gewoon omdat het heerlijk fout is.
…een tijdje advocaat wilde worden, iets wat ik nog steeds onwijs interessant vind. Ik heb echter ook ontdekt dat je van je creativiteit wel zeker je werk kan maken.
…ik mijn haren de afgelopen jaren in verschillende, opvallende kleuren heb gehad, maar rood er nu bijna het langst in zit en me tot nu toe ook het best bevalt.
…de enige Social Media die ik echt actief gebruik mijn Instagram is. En mijn blog natuurlijk. Maar de rest doe ik niet aan mee.
…ik eigenlijk alleen echte boeken lees. Dat digitale ben ik niet zo van. Maar misschien heeft dit ook te maken met het feit dat ik voor mijn werk al veel achter schermen zit.

En dit waren dan een paar willekeurige weetjes over mij. Zou je me ook wat over jou vertellen? Lijkt me leuk!

Liefs,
Ilona

17 reacties

 1. Leuke weetjes, ik verzamel geen sneeuwballen maar magneetjes, die hang ik aan de frigo :d Ik stuur ook altijd een postkaartje naar mezelf op, leuk om zo nog eens herinnerd te worden aan een reis :)

 2. Wat grappig dat je meteen die sneeuwballen noemt! Ze vielen me al op je foto van je posterwand! Leuk idee! Ik verzamel sleutelhangers van de plaatsen waar ik kom.

 3. Behalve mijn blog doe ik niet aan sociale media.
  Mijn haren verf ik al jaren niet meer. Ben gewoon grijs en dat bevalt me prima.
  De e-reader gebruik ik alleen tijdens de vakantie. Scheelt gewicht aan boeken in de bagage. Ik kijk graag een detective als ze maar niet te agressief zijn.
  Tja en Lubach is natuurlijk een toppertje.

 4. Wat betreft dat koken: check. Mijn oplossing is om gewoon nooit te koken voor ik ga eten, maar veel eerder. Met eten hoef ik het dan alleen maar op te warmen. Veel minder problemen met al die pannen die op dezelfde tijd klaar moeten zijn.
  Die sneeuwballen vind ik een leuk, origineel idee. Weer eens wat anders dan sleutelhangers of iets dergelijks;).

 5. Ik wilde vroeger ook advocaat worden om de wereld te verbeteren. Maar toen ik mijn HBO juridische opleiding niet haalde, besloot ik maar om journalist te worden om de wereld te redden, dan had je ook geen regels waar je je aan moest houden ;-)

  En ik at vroeger altijd chocoladevlokken op brood, maar nu kan ik dat niet meer hebben, zoveel suiker. Dan voel ik me niet goed. Dus nu eet ik alleen in het weekend een broodje chocoladvlokken for old times sake ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *