Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

crazy colors review

Haarverf van crazy colors | Review

crazy colors review

De laatste tijd probeer ik steeds meer verschillende dingen met mijn haar. Het wordt steeds wat korter en de kleuren worden steeds heftiger. Om de schade te beperken en makkelijk te kunnen wisselen van kleur gebruik ik een semi-permanente haarverf. Momenteel gebruik ik de verf van Crazy Colors, een goedkope verf die verkrijgbaar is in vele verschillende kleuren.

Over Crazy Colors

Crazy Colors is een haarverfmerk wat ontstaan is in 1977 en wat sindsdien wereldwijd wordt verkocht. Het aanbod aan kleuren is groot en de verf wordt op verschillende websites verkocht. Ik heb het zelf bij haarimport besteld en ben het van plan hier de volgende keer ook weer te bestellen. De website heeft een snelle levering en is een van de goedkoopste wat betreft de verf.

Crazy Colors 5

Ik heb de vorige keer de kleuren Candy floss en Peachy Coral besteld. Candy floss is echt een suikerspin roze kleur, terwijl Peachy coral juist een – zoals de naam al zegt-  peachy koraal kleur is. Ik heb de kleuren gemengd zodat ik een roze kleur kreeg met een lichtelijke peachy ondertoon erin.

Mijn mening

Voor ik mijn haar heb geverfd heb ik het eerst laten bleken bij de kapper. Dit omdat ik uit eerdere ervaring al wist dat de verf nauwelijks pakt op gekleurd/geverfd haar. Zodra het gebleekt was ben ik aan de slag gegaan met verven. Ik heb dus eerst de kleuren gemengd, wat probleemloos verliep. Vervolgens heb ik -met de hulp van mijn moeder- de verf in mijn haar aangebracht. Dit door middel van een speciale kwast, strook voor strook. Vervolgens heb ik de verf ongeveer drie kwartier in laten trekken, om het vervolgens uit te spoelen.

Crazy colors 2

De verf heb ik uitgespoeld tot dat het water weer gewoon blanco was. Daarnaast heb ik mijn haar geprobeerd maximaal 1x in de week te wassen met shampoo. De andere keren spoelde ik het gewoon uit met water, dus nee, ik douchte me niet maar 1x in de week.
Ondanks dat ik mijn haar zo min mogelijk waste was de verf er toch na een klein maandje uitgespoeld. Heel erg vind ik dit niet, als je naar de prijs kijkt die ik er voor heb betaald. En roze blijft nou eenmaal een lastige kleur wat dat betreft.

Al met al ben ik aardig tevreden over de verf, ik vind het jammer dat het redelijk snel uitspoelt maar vind de kleur wel onwijs mooi. Ik ga het dan ook zeker nog een keertje verven met deze verf! Ik houd jullie dan ook zeker op de hoogte.

Wat vind jij van dit soort kleuren haar? Let me know!

Liefs,
Ilona

4 reacties

  1. ik heb zelf met mn blonde haar de natural black gebruikt (semi permanent) het werd blauw/groen ik leek net een zeemonster toen heb ik de back to base gekocht ook van crazy color het is alleen maar erger ..een specialist heeft mij verteld dat het er niet meer uit gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *