Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

opname en turqouise haar

In opname & turquoise haar

Zoals uit mijn vorige update al wel bleek gaat het niet zo goed met me. En een nieuwe crisis betekent ironisch genoeg vaak ook een nieuwe haarkleur. En deze keer ging ik volledig de andere kant op. Van rood naar turquoise haar.

opname en turqouise haar

Maar waar mijn haar inmiddels mooi turquoise is, bevind ik me nog steeds in het rood. Nadat het thuis misging werd dan ook vrij snel besloten opnieuw over te gaan op een opname. Nummer vier. En ik kon al vrij snel terecht. Inmiddels bevindt ik me dan ook alweer vier weken op de acute opname afdeling van het GGZ.

Vooruitgang is er helaas nog niet. De EMDR loopt door, slaat inmiddels aan maar heeft verder nog weinig effect. Het is dus elke dag maar weer een strijd en elke dag maar weer kijken hoe ik deze dag weer doorkom.

opname 2

Ik bevind me gelukkig wel op een hele fijne groep. Het zijn onwijs fijne mensen die er allemaal het beste van proberen te maken. Samen spelletjes spelen, films kijken en wandelingen maken in de tijden dat we geen therapie hebben. Met een lach en een traan.

Lees ook: Na vier lange maanden…

Ondertussen heb ik ook leren schaken, wat een goede afleiding voor me is. Ik ben er dagelijks mee bezig en vermaak me er aardig mee nu het creatieve even niet zo goed lukt.

Bezoek mag ik amper ontvangen wegens de coronaregels, verlof is niet toegestaan dus het enige contact is digitaal en daar heb ik het eerlijk gezegd best moeilijk mee. Dus mocht je het leuk vinden (voel je niet verplicht), mag je een kaartje sturen naar onderstaand adres.

Medium Care
t.a.v. Ilona Wielinga
Dennenweg 9
9404 LA Assen

Bedankt voor alle lieve en steunende berichten!

Liefs,
Ilona

Voor updates kan je me uiteraard volgen op Instagram.

23 reacties

 1. Fijn dat je dan tenminste in een fijne groep zit, maar het is natuurlijk ruk dat je daar in die fijne groep zit. Dat gunt niemand je!
  En o, wat kan ik snappen dat je het er moeilijk mee hebt dat je al je geliefde alleen maar digitaal kan zien zeg! Juist nu zou af en toe een knuffel van hun zo fijn zijn.
  Maar weet je, jij en al die mensen daar werken zo keihard aan jou herstel, dat ik zeker weet, dat jij er met jou doorzettingsvermogen doorheen komt.
  En dan Ilona komt jou tijd, om al je dromen waar te gaan maken.
  Ga ervoor,

 2. Hé! Wat een mooie haarkleur! Mijn favoriete kleur!
  Ik vind het rot dat het zo slecht met je gaat. Maar ik vind je wel een ontzettende kanjer omdat je zo je best doet het beste ervan te maken. Goed om te lezen dat je in een fijne groep zit. Dikke knuffel van mij!

 3. Heel veel sterkte, gelukkig heb je een fijne groep! Hopelijk worden de corona regels snel weer wat soepeler en mag je weer wat mensen zien!

 4. Oh, wat een tegenvaller! Ik vond het hier al net iets te stil, waardoor ik me afvroeg of het nog wel behapbaar was voor je. Ik wens je heel veel sterkte! En ik ben blij voor je dat je in ieder geval een fijne groep hebt getroffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *