Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

sim only 2 telefoon spotify favorieten

Mijn favorieten van afgelopen zomer

De nachten worden frisser en de wind begint langzamerhand harder te waaien. De warme dagen hebben we achter ons gelaten en de herfst is in aantocht. De hoogste tijd dus om mijn favorieten van de afgelopen zomer met jullie te delen.

outfit 7

Blauwe blouse

Dit onwijs vrolijke, blauwe blousje kocht ik tijdens mijn vakantie in Oostenrijk. Naast dat het blousje onwijs heerlijk zit, matcht ie ook nog eens geweldig met mijn nieuwe Dr. Martens. Op de warmere herfstdagen is dit blousje ook ideaal, maar als het wat kouder wordt berg ik ‘m eerst weer op voor de volgende zomer.

bullet journal action stickerboekjes 1

Bullet journal stickers & pennen

De stickers die je op de bovenstaande foto ziet kwamen al eerder voorbij op mijn blog. Het zijn stickerboekjes speciaal voor je agenda of bullet journal. Het is een onwijs vrolijke verzameling en ik heb er al dankbaar gebruik van gemaakt. De pennen op de foto zijn ook noemenswaardig, naast het feit dat ze onwijs lekker schrijven zijn ze ook nog eens hartstikke vrolijk. Inclusief een motiverende quote.

favorieten boeken samuel bjørk

De boeken van Samuel Bjørk

Wat je misschien niet van mij wist, is dat ik onwijs dol ben op lezen. Afgelopen maand las ik eindelijk de doodsvogel. En inmiddels ben ik begonnen aan het vervolg, de jongen in de sneeuw. De boeken zijn overigens ook prima los van elkaar te lezen.

Lees ook: Waarom ik niet zonder telefoon kan

Ik heb door deze boeken echter een nieuwe thriller schrijver ontdekt, en de boeken heb ik beide vrij snel uitgelezen. Omdat ik gewoon echt wilde weten hoe het allemaal in elkaar stak. En de boeken zijn wat dat betreft ook echte pageturners.

dr martens 4 pascal iriserend blauw groen

Lees ook: Mijn nieuwe Dr. Martens | 1460 iriserend blue

Dr. Martens 1460 Iriserend blue

Echt op en top zomers zijn ze niet, maar daar laat ik me niet door tegenhouden. Zelfs met 30 graden loop ik gerust rond in mijn kisten. En afgelopen seizoen breidde ik mijn collectie (bestaand uit 1 paar zwarte docs) uit met deze kleurrijke variant. Waar ik nog steeds verliefd op ben.

netflixtip 3 favorieten

Orange is the new black

Ook ontdekte ik afgelopen zomer de serie Orange is the new black. Ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden, maar ik ben om. Ik kijk het met mijn ouders en inmiddels zijn we alweer aanbeland bij seizoen 6. Ook ben ik met mijn vader begonnen aan Crossing lines. Het heeft wat weg van CSI, en is ook heerlijk om te kijken op de avonden dat mijn moeder werkt.

sim only 2 telefoon spotify favorieten

Muziek

Blok is verwijderd of is niet beschikbaar.

Wat waren jouw favorieten van de afgelopen zomer?

Liefs,
Ilona

Volg me

Instagram | Facebook | Pinterest

17 reacties

  1. Wat een mooi bloesje! En inderdaad past het echt mooi bij je Dr Martens. Zijn ze intussen helemaal goed ingelopen?
    Crossing Lines heb ik ook gezien toen ze het hier op Eén uitgezonden hebben (dus helaas altijd wachten op de volgende aflevering ;) ). Seizoenen 1 en 2 vond ik echt goed maar 3 (met andere acteurs en personages) kon me niet meer bekoren.

  2. Orange Is The New Black is inderdaad een geweldige serie! :D
    Bij mij zat er alleen iets te lang (bijna een jaar) tussen het bekijken van het voorlaatste en het laatste seizoen, waardoor ik af en toe de draad een beetje kwijt was. (“O ja, die twee hebben ruzie, maar waarom ook alweer?”) Heel fijn om al die seizoenen in één ruk achter elkaar te kijken, lijkt me!

  3. Leuk, deze terugblik. En die schrijver kende ik niet, maar het klinkt goed, dus ik denk dat ik die ook maar eens moet gaan ’testen’. Mijn favoriet afgelopen zomer was ongetwijfeld mijn rode jurkje met witte stippen. Helemaal mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *