Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

favorieten YOS Zaqua Oase Je kunt het ook nooit goed doen

Mijn favorieten van het moment

De laatste tijd heb ik een aantal producten ontvangen, gekregen of gekocht, die ik graag een plekje op mijn blog geef. Maar omdat ik jullie niet wil overspoelen met lange reviews, besloot ik de producten te verzamelen en te laten zien in een artikel. Dus bij deze, een aantal favorieten van het moment.

favorieten YOS Zaqua Oase Je kunt het ook nooit goed doen

Je kunt het ook nooit goed doen – Carmen Felix

Dit product had een plekje op mijn verlanglijstje en kreeg ook een plekje onder de kerstboom. Het is een cadeautje waar ik ontzettend blij mee ben. Je kunt het ook nooit goed doen is geschreven door Carmen Felix (columnist bij o.a. &C) die alle vooroordelen die je naar je hoofd geslingerd krijgt als dertiger op een leuke en humoristische manier omschrijft. En ondanks dat ik nog geen dertiger ben, herken ik me zeker in het boek. En ik vind Carmen haar schrijfstijl ook gewoon heerlijk om weg te lezen.


favorieten YOS waterfles

YOS waterfles (+ medicijndoos)

En ook dit voorwerp had een mooi plekje onder de kerstboom. Het is opnieuw iets waar ik ontzettend enthousiast over ben. Net als over alle producten overigens (anders stonden ze ook niet in mijn favorieten, jullie snappen het wel denk ik). Het is een waterfles met pillendoos in een. Ideaal als je -zoals ik- dagelijks meerdere medicatiemomenten hebt. Ik moet onder andere om twaalf uur medicatie slikken, maar ben dan vaak niet thuis. En dan is dit wel een ideale manier om het mee te nemen.


favorieten Oase hair vitamins

OASE hair vitamins*

Door mijn medicatie heb ik al een tijd last van haaruitval. Ik was dus al op zoek naar een oplossing hiervoor, maar kreeg toen toevallig een mailtje met de vraag of ik de OASE hair vitamins wilde uitproberen. En inmiddels hebben ze een plekje in dit lijstje bemachtigd. Want ik heb oprecht het idee, dat ik iets minder haaruitval heb dan voorheen. En dat terwijl ik mijn haar ook nog geverfd heb.


Lees ook: Haarverf van Crazy Colors | Violette review

Micron fineliners

Deze heb ik inmiddels al een tijdje in mijn bezit, maar verdienen het ook zeker om even benoemd te worden. Mijn oude (Staedtler) fineliners waren inmiddels op. En ondanks dat ik ze prima vond, besloot ik toch de Micron fineliners mee te nemen. En daar ben ik onwijs blij mee. Want deze fineliners bleek ik nog vele malen fijner te vinden dan de fineliners van Staedtler. Een goede aankoop dus.


favorieten zaqua reinigingsproducten

Producten van Zarqa

Sinds ik aan de medicatie zit, struggle ik al met mijn huid. Mijn huid is sindsdien erg onrustig en droog. Ik besloot uiteindelijk toch maar eens om advies te vragen en kreeg hierbij de producten van Zarqa aangeraden. En mijn huid is er zeker op vooruit gegaan, vooral als ik het braaf twee keer per dag gebruik.


Wat zijn jouw favorieten op dit moment?

Liefs,
Ilona

* Dit product heb ik gekregen voor dit artikel
** De linkjes van Bol zijn affiliatie links

20 reacties

  1. Naar dat boek ben ik nu heel benieuwd! Lijkt me leuk om eens te lezen! En hoe handig, die waterfles en medicijnopbergplek ineen. Echt heel erg handig en leuk!

  2. Die fles is inderdaad heel handig, zeg. Wat een slim idee!
    Goh… een favoriet van het moment? Ik zou het eigenlijk niet weten. Mijn nieuwe Pimpelmees-agenda, denk ik. Met lekker veel ruimte voor mijn to-do lijstjes.

  3. Die pillenfles is echt mooi bedacht zeg! En gezien de reacties ben ik niet de enige die daar zo over denkt.
    Zelf heb ik zoiets niet nodig, maar ben dan wel weer heel blij met mijn thermosfles die ik dagelijks gebruik.

  4. Wat handig, die waterfles! Ik zou er nooit op zijn gekomen, maar het is inderdaad superhandig. Het boek van Carmen Felix staat ook op mijn verlanglijstje.

  5. Die fles en pillendoos in één vind ik echt een geweldige uitvinding! Ik ben al blij dat ik een pillendoos heb waar je de dagen los uit kan halen, zodat ik niet altijd heel de week met me mee hoef te slepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *