Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

laptop instagram bullet journal flatlay school
laptop instagram bullet journal flatlay school

Waar het een aantal maanden geleden nog zo ver weg leek, is het nu alweer zover. Het is mijn laatste vakantie dag. Dus tijd om even terug te blikken, maar ook om vooruit te kijken. Want vanaf morgen ga ik weer naar school, en daar heb ik onwijs zin in.

Afgelopen maanden waren hectische en bijzondere maanden. Van een half jaar lang opname’s, naar het inschrijven van mijn eigen bedrijf bij de Kamer van Koophandel. Van toffe opdrachten voor Studio Ilona tot aan een heerlijke blogvibe. De afgelopen maanden gingen met enorme ups en downs, en het is tijd voor een volgende stap.

flatlay 4 perfectionisme one day at a time

Vanaf aankomende maandag ga ik school namelijk weer oppakken. Ik heb inmiddels als een gesprek achter de rug, en heb nu duidelijk voor ogen hoe ik het laatste jaar inga. In plaats van een half jaar school, verspreid ik dit over een jaar. En dan daarna nog mijn stage. Ik vind het onwijs fijn dat het op deze manier kan. Ik ga dan namelijk vier middagen in de week naar school. Zo heb ik ook de tijd en ruimte voor therapie, en kan ik langzamerhand weer wennen aan het ritme.

Lees ook: Achter de deuren van een psychiatrische kliniek | Deel 3

Eerlijk is eerlijk, ik vind het ook zeker spannend. Ik heb lang niet met de trein gereisd, ik heb veel mensen een lange tijd niet gezien en ik ben het ritme helemaal niet meer gewend. Maar ondanks dat heb ik wel het gevoel dat ik er klaar voor ben. Er klaar voor ben me weer in het ‘normale’ leven te begeven.

bullet journal september autumn herfst maandoverzicht moodtracker habittracker school

En hoe het de komende tijd met mijn blog gaat, dat gaan we vanzelf zien. Ik heb nog steeds zat ideeën, nu hopen dat ik ook de tijd zal hebben ze uit te werken. Maar met elke dag een treinreis voor de boeg en een handige plannen heb ik hier ook wel vertrouwen in.

Liefs,
Ilona

21 reacties

  1. Oe leuke stijl dat met de herfst! De belangrijkste dingen eerst en af en toe een een simpel klein berichtje dat is ook goed he. Niet te hoge eisen stellen. Wel super dat je mijn opdracht nog even doet voor je weer naar school moet. Daar had ik niet aan gedacht. Je bent een bikkel!

  2. Spannende en tegelijk prachtige stap. Voor mij klinkt het als een goed plan, het plan dat je hebt gemaakt. Heel, heel succes en sterkte bij de draad weer oppakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *