Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Mijn werkplek | Achter de schermen

Normaal gesproken laat ik vrij weinig zien van mijn privé omgeving. Maar vandaag leek het me leuk, om jullie toch een stukje van mijn werkplek, in mijn kamer, te laten zien. Gezien ik veel tijd doorbreng achter mijn bureau, voor mijn blog en opdrachten voor mijn bedrijf, geef ik jullie hier vandaag een kijkje in.

De meeste plek op mijn bureau wordt eigenlijk al ingenomen door mijn laptop en beeldscherm. Ik vind het -vooral bij animeren- ontzettend fijn om gebruik te kunnen maken van een tweede scherm. Dus deze staat dan ook gewoon klaar op mijn bureau. Daarnaast koppel ik naast mijn muis mijn tekentablet ook vrijwel altijd aan mijn laptop. Ik ben zo gewend daarmee te werken, dat ik me zonder toch een beetje onthand voel.

werkplek mok drukwerknodig

Daarnaast ligt mijn bullet journal ook altijd binnen handbereik, zodat ik precies kan zien wat ik moet doen. Ik ga eigenlijk nooit aan de slag voor ik een blik heb geworpen op mijn bullet journal.

Lees ook: Girl behind the blog | Feitjes over mij

Maar daarnaast vind ik het ook onwijs belangrijk om altijd wat te drinken binnen handbereik hebben. Nou ontving ik recentelijk deze (zelfgemaakte) mok van drukwerk nodig.

werkplek 4 mok drukwerk nodig

Ik vind het zo onwijs leuk. Ik heb nu een mok op mijn bureau staan met aan de ene kant een motiverende quote, en aan de andere kant dezelfde afbeelding die op -onder andere- mijn visitekaartjes te vinden is. Het leuke is overigens dat je niet alleen zelf mokken kan ontwerpen, maar je ook terecht kan voor promotiemateriaal of bijvoorbeeld boeken laten drukken. Niet alleen heel leuk, maar ook ontzettend praktisch.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

Liefs,
Ilona


Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met drukwerk nodig

27 reacties

 1. Dit vind ik altijd zó leuk om te zien! Op kantoor / m’n fulltimebaan heb ik ook twee beeldschermen, maar thuis zit ik gewoon ergens met m’n laptop op schoot of, in het beste geval, aan de eettafel. ?

  1. Ik vind het zelf stiekem ook gewoon leuk staan. En dat kan ook lekker zijn ;)
   Dat vind ik wel het voordeel aan een laptop. Ik kan aan mijn bureau zitten, maar kan inderdaad ook lekker op de bank neer ploffen.

 2. Wat fijn dat je twee beeldschermen op je werkplek hebt, dat staat hier ook nog op mijn wishlist! En een mooie mok is natuurlijk onmisbaar op de werkplek :)

 3. Wat leuk die mok! Ik heb ook een tweede scherm en ik vind dat echt ideaal. Alleen die van mij is van de kringloop en hij valt regelmatig uit, dus misschien eens op zoek naar een nieuwe…

 4. Jou werkplek lijkt echt heel erg op die van mij. Ik ben ook echt zo blij met mijn tweede monitor. Vraagje: hoe werk jij met je tekentablet op twee schermen? Ik merk namelijk dat wanneer ik mijn tablet aan beide schermen koppel de verhoudingen helemaal niet meer kloppen… vooral met tekenen erg onhandig ;)

  1. Ik heb ingesteld dat mijn tekentablet in programma’s als photoshop slechts 1 scherm bestuurd; omdat ik op die manier toch preciezer kan werken dan wanneer hij beide schermen meepakt

 5. Wat ontzettend leuk zo’n kijkje op je werkplek. Het ziet eruit als een gezellige en comfortabel plekje. Hopelijk kun je er ook veel en productief werken! Die mok is ook echt geweldig. ;-)

 6. Ontzettend leuk, zo’n persoonlijke mok! :D
  Toen ik uit Polen wegging heb ik drie mokken laten bedrukken, voor mijzelf en mijn twee beste vriendinnen daar. Met foto’s van ons en allerlei grappige quotes enzo… Dat is nog steeds mijn favoriete mok. Niemand anders mag ‘m gebruiken (want als hij/zij die mok stuk zou laten vallen is onze vriendschap voorgoed geruïneerd :P) en het maakt de koffie ’s morgens nét even wat lekkerder.

 7. mogge Ilonaa
  ziet er goed en netjes uit
  ik heb een groot scherm en de kleine desktop op het buro staan
  geen kogel dagboek , maar een agenda ligt er

  alvast een fijn weekend groet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *