Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

favorieten 1

Nieuwe Macbookcover en duurzame zeepjes | Favorieten

Recentelijk ontving ik een onwijs leuke Macbookcover inclusief toffe sticker. Daarnaast kreeg ik eindelijk de verpakkingen binnen van zeepjes, inclusief een aantal zeepjes waar ik inmiddels dol op ben. Daarnaast verzamelde ik nog een aantal favorieten om met jullie te delen.

favorieten 1

Macbook cover + Sticker

Via hoesjesdirect kreeg ik de kans om en nieuwe cover voor mijn Macbook uit te zoeken. Alleen een cover vind ik echter ook een beetje saai. En wie mij goed kent, weet dat ik gek ben op Yoshi. Dus toen ik deze sticker voorbij zag komen wist ik dat die er wel op moest.

Naast covers voor je Macbook heeft hoesjes direct ook de wereld aan telefoonhoesjes, bijvoorbeeld mooie iPhone 12 Pro hoesjes. Er zit voor iedereen wel wat tussen.

Colorista #redhair

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat mijn haar inmiddels al enige tijd rood is. Waar het begon met een impulsieve actie, ben ik nu zo dol op de kleur dat ik ‘m voorlopig nog even houd. En voor deze kleur gebruik ik de rode haarverf van Colorista, welke me echt niet teleurstelt. De kleur blijft lang zitten en zie je ook nog eens supergoed op mijn (toch wel) donkerblonde haar.

favorieten 2 beesha

Producten van Beesha

Inmiddels werk ik al een tijdje samen met Beesha, vanuit mijn werk als illustrator en animator. Ik ontwerp de verpakkingen voor hun producten. Maar de producten zelf moest ik dan natuurlijk ook uittesten. Ze produceren namelijk shampoo, conditioner en bodybars. Welke ik onwijs fijn vind in gebruik. En het grootste voordeel is dat ze duurzaam zijn, plasticvrij en niet op dieren getest.

Bullet journal scrapbook

Een tijdje terug scoorde ik bij de Action een bullet journal scrapbook. Gevuld met van alles en nog wat voor je bullet journal. Degene die ik meenam had een vrij zomers thema, dus komt nu niet helemaal van pas. Maar ik bewaar ‘m natuurlijk wel, aangezien je nooit weet wat je er mee kan. En het wordt vanzelf weer zomer.

favorieten 3

Nescafé oploskoffie

Toen ik met mijn moeder door de Kruidvat liep kwamen we oploskoffies van Nescafé tegen. Ze hadden verschillende varianten van de latte. Namelijk een gewone, een mocha latte en een praline latte. En ik kan je vertellen, ze zijn heel goed. Inclusief lekkere schuimlaag! Ook het benoemen waard dus.

Dat waren dan een aantal verzamelde favorieten van mij. Wat voor favorieten heb jij de laatste tijd ontdekt?

Liefs,
Ilona

Volg me voor meer ook op Instagram.


Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met hoesjes direct.

14 reacties

  1. Ik heb laatst in een swap zo’n bullet journal scrapbook gekregen. Echt super tof, ik vind het alleen irritant dat je de pagina’s er niet makkelijk uit kan scheuren. Wat cool trouwens dat je die verf zo goed ziet over jou natuurlijk haarkleur! Ik had eigenlijk aangenomen dat je het geblondeerd had eronder omdat het zo rood is!

    1. Aah zo leuk! En dat is inderdaad wel een minpuntje eraan. En ik vind het jammer dat sommige pagina’s aan beide kanten bruikbare dingen hebben (ipv alleen een printje aan de achterkant). En dat vind ik inderdaad ook echt zo fijn, ik wil mijn haar eigenlijk niet meer blonderen dus zo beschadig ik mijn haar ook niet onnodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *