Q&A

Q&A

Heeii allemaal, vorige week konden jullie onder een artikel of via Instagram jullie vragen achterlaten, nou dit hebben jullie gedaan. Ik heb echt super blij met alle vragen, het waren er zelfs zo veel dat ik ze niet eens allemaal kan beantwoorden.

VeerleMaris: Wat wil je bereiken met je blog?Ik zou het echt geweldig vinden als mijn blog aankomend jaar wat groter zou worden. Ik wil bijvoorbeeld erg graag de 50 volgers op WordPress halen, ik denk dat dit wel moet lukken aangezien ik al over de helft ben :). Ook lijkt het me superleuk als er nog wat samenwerkingen met bedrijven in zouden zitten.

Jessixa.x: Welke feestdag vind je het leukst? Mijn verjaardag natuurlijk duhh. Nee haha ik denk dat ik dan voor oud-en-nieuw ga :).

ItsCstyle: Wat is je favoriete beautyproduct? Ik ga dan denk ik voor mijn concealer van Essence, ik hou echt van deze concealer en bij mij gaan ze ook altijd erg snel op, haha.

xgraciously: Wat is je favoriete beautymerk? Dan ga ik toch echt voor Essence. Ik vind de producten erg fijn en dat voor een vrij lage prijs!

VeerleMaris: Omschrijf jezelf in vijf woorden: Anders, creatief, gek, bescheiden, hardwerkend.

Ilona’s best bitch: Wat zou je eerder weg doen? Je camera of je make-up? Stel jezelf voor dat je geen nieuwe mag kopen. Oh wauw, dit is echt een lastige vraag maar ik zou dan toch mijn make-up eerder weg doen. Mijn camera is mijn alles (en was natuurlijk een stuk duurder haha). Binnenkort verschijnt hier nog een artikel over!

Fabienvlems: Wat is je favoriete pretpark en welke attractie vind je daar het leukst? Afgelopen zomervakantie ben ik naar Gran Canaria geweest en daar ben ik ook naar AquaLand geweest, dit is een pretpark met allemaal waterattracties waarvan sommige vrij pijnlijk konden zijn, haha. Ik vond de glijbaan waar je in een band met z’n tweeën vanaf moest toch echt wel het leukst.  Helaas kan je daar niet zomaar even heen…

Creabeaatje34: Wat betekend liefde voor jou? Ik vond dit een vrij lastige vraag maar bij liefde denk ik dat je elkaar moet kunnen vertrouwen, en je diegene eigenlijk niet kan missen en niet zonder de ander kan.

Ilona’s best bitch: Wat zou je doen als je telefoon, laptop, de tv (in verband met de Sims) en de tablet het zouden begeven? Oftewel je hebt geen leven meer want je bent afgesloten van de buitenwereld. Ik zou denk ik lekker mijn huiswerk gaan maken :D. Nee haha, ik zou denk ik verhalen gaan schrijven, gedichten en tekeningen maken, en lekker creatief bezig zijn en alles beplakken met washi tape.

Serena: Wat doe je als je favo eten in de winkels is uitverkocht en je wilt per sé dat eten? Eigenlijk heb ik nooit zo’n moment, haha. Ik had het laatst wel met make-up, toen ben ik gewoon in andere winkels gaan zoeken, haha.

Dit waren alle vragen alweer, ik hoop dat jullie het leuk vonden!

X Ilona

 

 

15 gedachten over “Q&A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge