Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

tattoo 2 roodborstje rinto
tattoo 1 roodborstje rinto

Het is inmiddels ruim een half jaar geleden dat ik mijn eerste tattoo liet zetten. En ik, en mijn vader, vonden het de hoogste tijd voor een nieuw permanent plakplaatje. En aangezien ik hier zoveel deel, deel ik dit nieuwe plaatje natuurlijk ook even met jullie.

Mijn vader en ik lieten beide dezelfde tattoo zetten. Ik op mijn rechter bovenarm, mijn vader op zijn borst. Het hele verhaal erachter houd ik voor mezelf, maar het komt er op neer dat een roodborstje ons vogeltje is. Wat het afgelopen halfjaar steeds maar terug bleef komen. Dus dit zagen wij als het ultieme teken om dit vogeltje te laten vereeuwigen op onze huid.

tattoo 2 roodborstje rinto

Lees ook: Mijn eerste tattoo & het verhaal erachter

Voor deze tattoo reisden we af naar Burgum, waar Rinto zich heeft gevestigd. Mijn vader heeft zijn eerste tattoo (inmiddels 30 jaar geleden) ook bij Rinto laten zetten. En gezien dat nog steeds een mooi plaatje is, besloten we hier deze keer gezamenlijk heen te gaan.

En dan de vraag die iedereen vroeg of laat stelt; deed het ook pijn? Ik vond het opnieuw niet echt pijnlijk. Ik blijf het een onprettig gevoel vinden, maar kon het ook deze keer weer prima handelen.

Dus op naar plaatje nummer 3. Het idee ligt al klaar, dus wie weet zien jullie die ook vrij snel verschijnen.

Liefs,
Ilona

14 reacties

  1. Ik weet het nooit zo goed met die tattoos. Iedereen moet vooral doen waar hij of zij zin in heeft, maar ik heb het idee dat mensen zonder tattoos inmiddels bijna in de minderheid zijn. En juist dat er zoveel mensen zoveel op elkaar lijkende tattoos hebben maakt dat ik het meer en meer suf vind.
    Als er echt een verhaal achter zit en als het een beetje binnen de perken (en bedekbaar) blijft, dan kan ik er nog wel wat mee. Maar ha, gelukkig hoef ik er natuurlijk helemaal niets mee te kunnen als het om anderen gaat. Ik vind het roodborstje trouwens wel supermooi gedaan.

    1. Dankjewel, ik ben ook onwijs blij hoe netjes hij gezet is. En ik snap wel dat je niet helemaal weet wat je er van moet vinden. Ik zit zelf in de creatieve sector en weet dat het overgrote deel daar wel tattoo’s heeft. Ik snap je mening dan ook wel, en gelukkig hoef jij er inderdaad niks mee ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *