Tweeduizendnegentien

haarverf 1 crazy color violette paarse vrijdag
haarverf 1 crazy color violette paarse vrijdag

Tweeduizennegentien. Een bewogen jaar waarin er veel is gebeurd. Veel is gezien en veel is gedaan. Ik heb goed kunnen lachen met een aantal fijne mensen, maar ook veel tranen gelaten. Vandaag blik ik even terug op wat 2019 mij allemaal bracht.

Ik begon het jaar op de acute psychiatrie. waar ik uiteindelijk nog zo’n vier en een halve maand doorbracht. Ik heb er gestreden, met tranen en een lach. Het was een ontzettend zware tijd. Maar ook een tijd waarin ik mezelf beter heb leren kennen dan ooit te voren. Veel fijne gesprekken gevoeld en ik heb geleerd een stuk opener te zijn over mijn gevoelens.

werkplek mok drukwerknodig

2019 is echter ook het jaar dat ik mijn studie weer oppakte. Dat ik nieuwe mensen leerde kennen op school, vriendschappen weer oppakte en een hoop inspirerende mensen mocht ontmoeten. Ik schreef mijn bedrijf in bij de Kamer van Koophandel, ik stond -met interview- in een ondernemersmagazine en ik was bij mijn eerste, echte netwerkborrel.

Ik blogde weer actief en heb zelfs eventjes dagelijks geblogd. Ik besloot echter ook dat dit me teveel druk opleverde, dus deed even een stapje terug. En man, dat voelt goed. Daarnaast geniet ik elke keer weer van de leuke en lieve reacties, de feedback en de leuke samenwerkingen.

netflix series tips bloggen

Benieuwd naar de meestgelezen artikelen van het afgelopen jaar? Dat waren deze:

Ook is 2019 het jaar waarin ik 21 werd. Dus naast dat we een nieuw decennium ingaan, ben ik ook nog eens volwassen geworden. Alhoewel er ergens altijd in mij een stukje kind zou blijven. Maar ik denk dat je dat als creatieveling soms ook nodig hebt. En het kan het leven soms net wat leuker maken ;).

23 reacties

  1. Wat een heftig begin van het jaar is dat voor je geweest! Wat goed hoe je daar mee omgegaan bent en eruit bent gekomen. Een hele fijne jaarwisseling en een heel mooi, in balans zijnde en gelukkig nieuwjaar!

  2. En dat doe je toch maar allemaal even. Goed bezig! En dat stukje kind in jezelf moet je gewoon houden, hoor. Daar kun je een hoop lol aan beleven! Alle goeds voor 2020.

  3. Het zou volgens mij bij iedereen beter zijn: een stukje kind in je houden. Een bewogen jaar dus, maar gelukkig zie je daar ook weer de positieve kanten van. Je bent een stoere dame vind ik.

    Een goede jaarwisseling en alle goeds voor 2020!

  4. Wat een bewogen jaar heb je gehad. Maar ik denk ook wel een heel nuttig jaar waarin je jezelf goed hebt leren kennen. Dat is alleen maar handig voor de toekomst.

  5. Wat een mooi overzicht! Zo te lezen heb je grote stappen gezet op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Daar mag je echt wel trots op zijn. Ondanks dat het niet een heel makkelijk jaar voor je is geweest, is het mooi om te lezen hoe je je herpakt en met volle kracht weer vooruit gaat! De beste wensen voor 2020! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *