Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

netflixtip 3 favorieten zeuren

Vandaag wil ik even zeuren over… | Deel 2

netflixtip 3 favorieten zeuren

De vorige keer beviel het schrijven van dit artikel me erg goed. En ik was niet de enige die het beviel, want ik kreeg er onwijs leuke reacties op. En aangezien ik weer zo’n dag had waarop gewoon alles niet helemaal lekker ging, kom ik hier weer even over zeuren.

 • …het feit dat ik zowel mijn koptelefoon als mijn telefoon gesloopt heb.
 • …mijn hamster mijn zelfgemaakte hangmatje gesloopt heeft. Soms is het echt een kleine terrorhamster. Wel een lieve.
 • …dat het veel te warm is. Ik ben helemaal klaar met temperaturen boven de 30 graden.
 • …mijn Instagram 3 dagen geblokkeerd was. Snap het nog steeds niet.
 • …het feit dat ik het water overal over de vloer heen gooide toen ik het waterbakje van mijn hamster verschoonde. Hij moet echt uit zijn flesje leren drinken.
bullet journal 5 my days mok enjoy today
 • …mijn muismat die door de warmte aan mijn muismat blijft plakken. Een zolderkamer is niet altijd ideaal.
 • …dat ik door mijn medicatie sneller zweet. En dus regelmatig twee keer op een dag onder de douche sta.
 • …dat ik drie dagen flinke spierpijn heb gehad, nadat ik na 3 maanden weer naar boksen ben geweest
 • …dat er vlekken op mijn bril zitten, die er niet meer vanaf willen.
 • …het feit dat ik geen Insta stories met geluid kan kijken, omdat de plug van mijn koptelefoon dus vast zit in mijn telefoon.

Lees ook: Vandaag wil ik even zeuren over…

 • …dat het me een uur heeft gekost om uit te vogelen hoe ik een video kon exporteren zonder achtergrond in Character Animator. Dit moest ik toch echt wel weten voor een opdracht voor Studio Ilonaa.
 • …en dat je dan eindelijk hoopt het gevonden te hebben, maar het een half uur duurt voor je kan zien of het heeft gewerkt.
 • …dat ik echt een typgebrek heb vandaag en ik geen woord normaal kan typen.
 • …dat ik me van mijn psycholoog op positieve punten moet richten, maar ik dit artikel gewoon te fijn vind om te schrijven. Maar er komt morgen ook een lijstje met blijmakers aan, aangezien ik dat soort artikelen ook altijd heerlijk vind.
 • …dat het op dit moment al aardig afgekoeld is, maar het nog steeds 28 graden is op mijn zolderkamer.

Waar wil jij even over zeuren?

Liefs,
Ilona

26 reacties

 1. Mijn Instagram was een tijd geleden ook geblokkeerd! Ik snapte er ook niets van maar heb er dan wat dingen over opgezocht en kreeg het wel snel opgelost. Ik had dus een ban gekregen. Super raar.
  Ik wil even zeuren over het feit dat ik op de bovenkant van mijn wijsvinger twee wondjes heb en daar altijd overal mee tegen aan bots en ze dus weer open gaan of pijn doen.

 2. Ik zou wel willen zeuren over het feit dat mijn smartphone zegt dat mijn geheugenkaart van slechte kwaliteit is en dat het me maar niet lukt om een fatsoenlijke backup te maken.

 3. Ik ben ook klaar met de zomer! Krijg steeds vaker zin in stoofpot (met pompoen! ?) maar om dat nu al op tafel te zetten, met zulke temperaturen… Dan valt het geheid tegen. Nog even geduld, dus.

 4. Och ja heerlijk dit soort herkenbare serie, maar je muismat moet je nog even nakijken. Is je Insta al gefixt? Net een bericht gestuurd maar je bent misschien ernstig offline door al je ellende. Vroeger wilde ik altijd zooo graag een zolderkamer een schuin dak, dakkapel waar ik in kon zitten enzovoort. Nu ben ik blij dat de slaapkamer op het noorden is.

 5. Zo, daar zit aardig wat zeurenswaardigs tussen! Echt balen van je koptelefoon en telefoon ook.

  Ik ben eigenlijk heel vrolijk, maar kan wel meezeuren over het weer en het feit dat mijn vakantie zo snel voorbij is gegaan.

 6. Heerlijk toch, even zeuren? Jammer dan voor die psycholoog, maar af en toe even zeuren is volgens mij heel goed voor je;).
  Ik wil graag even zeuren over het feit dat ik voor de derde dag op rij om zes uur wakker werd. Zou niet erg zijn als ik zélf op die tijd wakker zou worden, maar ik word wakker van mijn buren. GGRRRRR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *