Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

even zeuren over deel 5 foto 1

Vandaag wil ik even zeuren over… | Deel 5

Deel vijf alweer, die overigens even op zich heeft laten wachten. Maar de afgelopen week liep ik weer tegen een aantal irritaties aan. En elke keer weer merk ik dat ik het stiekem heel fijn vind om mijn frustraties er even uit te gooien. Dus vandaag kom ik weer even lekker zeuren over…

even zeuren over deel 5 foto 1

…het feit dat ik zolang gewacht heb met een vervolg vanwege één nare reactie op een eerdere editie. Heb me er overigens inmiddels overheen gezet en het losgelaten ;).
…de hond vanochtend ontzettend irritant deed met uitlaten en gewoon niet wilde luisteren. Meer over ‘de hond’ binnenkort!
…de werknemers van een brillenzaak die ontzettend onvriendelijk waren. Ga wel naar een ander.
…het flinke aantal (hagel)buien wat ik inmiddels over me heen heb gekregen. Altijd fijn om doorweekt aan te komen op je afspraak.
…gezichtsmaskertjes die niet lijken te helpen. Ik hoop altijd op een magische werking en word de volgende ochtend altijd licht teleurgesteld wakker.

even zeuren over deel 5 foto 2

…mijn koptelefoon die voor de zoveelste keer kapot ging. Maar weer gebruik gemaakt van de 2 jaar garantie. Daar doen ze dan gelukkig weer niet moeilijk over.
…mezelf beloven niks meer op AliExpress te bestellen (want het is niet duurzaam en meer van dat soort gelul) en vervolgens toch maar weer een bestelling plaatsen. Heb het toch echt wel zelf gedaan overigens.
…mijn Google Photos die niet meer wil synchroniseren waardoor ik ontzettend ingewikkeld moet doen om foto’s van mijn telefoon naar mijn macbook te verhuizen.
…mijn haar wat nu blauw/groenig wordt. Ik begon met paars. Weet niet waar dat gebleven is maar goed.
…het feit dat ik nog steeds blaren krijg als ik verkeerde sokken aan heb in mijn blauwe Dr. Martens.

Wat dan wel weer positief is, is het feit dat dit lijstje 5 punten korter is dan de vorige edities. Heb gewoon niet zoveel te zeuren momenteel. Het leven is best prima.

Waar wil jij even over zeuren?

Liefs,
Ilona

19 reacties

  1. Ik vind je haar nu ook wel gaaf! Kankeren over de irritante dingen des leven dat hoort gewoon en je doet het nog leuk ook! Laat die pakketjes uit China maar een maandje in de schuur liggen, gewoon voor alle zekerheid.

  2. Die laatste zin :) Ik wil even zeuren dat er korte treinen worden ingezet tijdens de spits en de helft van de mensen niet meekunnen..ben er zo klaar mee. Zo dat lucht ook even op!

  3. Af en toe eens flink zeuren mag! Sterker nog, het moet zelfs ;-) Ik zeur vooral over het slechte weer en die vervelende wind (lees: kloppende deuren in huis waar ik gek van word). Ik kan niet wachten tot het lente is en het zonnetje schijnt!

  4. Hahaha, moest lachen om de slotzin. Mag ik ook even zeuren over Buienradar? Want inderdaad, al heel wat buien op m’n kop gehad, terwijl Buienradar dan belooft dat er nul millimeter gaat vallen op zo’n dag. Ik vertrouw ’t niet meer;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *