Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

even zeuren over deel 5 foto 1

Vandaag wil ik even zeuren over… | Deel 6

Het feit dat de deel 6 die ik vorige keer plaatste helaas verdween door een technische fout, is op zich al reden genoeg om dit artikel te schrijven. Want ja, ik moet weer even flink tegen jullie aanzeuren. En ik nodig jou uit hieronder ook even te zeuren.

even zeuren over deel 5 foto 1

Vandaag kom ik dus even opnieuw zeuren over…

…het feit dat mijn portfolio meerdere dagen offline stond door een domme fout van mij en mijn hosting die niet meewerkte. Gelukkig is alles uiteindelijk na een lange mailwisseling opgelost.
…ik niet de loterij kan winnen maar er wel een vogel op de lens van mijn camera kan poepen.
…ik vannacht welgeteld drie uur heb geslapen. Het positieve eraan is echter wel dat ik al een hoop werk verzet heb. Alleen nu de vraag hoe ik de rest van de dag door ga komen.
…het weer wat nog vaker wisselt dan mijn stemming.
…onze hond die al dagen naar vis stinkt omdat hij in een dode vis heeft liggen te rollen. En ja, we hebben hem al gewassen. Hardnekkig geurtje helaas.

zeuren diploma kino

…ik uitnodigingen krijg van school voor de diploma-uitreiking, terwijl ik toch echt nog een half jaartje stage moet. Fun fact: mijn hond heeft de brieven vakkundig verscheurd.
…ik de verkeerde apple pencil bijgeleverd kreeg en nog langer moest wachten tot ik de gouden combi (apple pen + iPad Pro) kon uittesten.
…er letterlijk overal schapenstront ligt aangezien ze op die manier het gras kort houden hier. Heel leuk maar moet dat uitgerekend in het honden uitlaat gebied? En de schijt ligt ook overal op de voetpaden, zo fijn.
mondkapjes in het openbaar vervoer. Heerlijk, je eigen adem constant opnieuw inademen.
…mensen die de tientallen ‘rechts aanhouden’ bordjes negeren en gewoon overal maar rondbanjeren. Zo moeilijk kan het toch niet zijn?

Voor mij was dit wel weer even genoeg gezeurd. Nu mag jij even lekker losgaan hier beneden in de reacties. Ik hoop dat het oplucht ;)

Liefs,
Ilona

12 reacties

 1. Haha ooh die dodedierengeur hé. Een van onze honden heeft eens in een dode vogel gerold. Dat stinkt ook echt uren in de wind, verschrikkelijk!

 2. Ik heb mijn leenhond met koud water op straat staan soppen met eerst een washandje azijn daarna met tomatenpuree en toen met hondenshampoo. Ik eindigde koud en daarna heeft hij het bij mij nooit meer gedaan. Vis is vettig daarom krijg je het er niet zomaar uit.
  Dat ze bij jou in de buurt die bordjes niet zo boeiend vinden, daar kan ik em met het lage aantal besmettingen nog iets bij voorstellen. Dat ze het hier middenin coronaheaven niet doen, daar kan ik me dan weer even niet goed in vinden.

  1. Die onthoud ik in ieder geval voor de volgende keer!
   En daar heb je gelijk in, wat dat betreft hebben we hier in het noorden echt wel geluk (gehad)

 3. Een uitnodiging sturen voor de diploma-uitreiking vind ik gewoon heel erg slordig van school. Terecht dus dat je daarover ‘zeurt’.
  Mag ik dan alsjeblieft even zeuren over de takkeherrie van de storm buiten op ’t moment en dan vooral ’s nachts? Ik wil zomer. Danku;).

  1. Oh ja die storm is ook echt wel wat hoor.. Ik heb wel het geluk dat ik door de meeste herrie heen slaap, haha. Maar kan me voorstellen dat je je er aan ergert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *