Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Winactie hoesjes outlet

Wie jarig is trakteert | Winactie

Vandaag is het zover. Ik ben 21 jaar geworden. En ik kan mijn verjaardag natuurlijk niet zomaar aan jullie voorbij laten gaan. En daarom heb ik, speciaal voor mijn verjaardag, een onwijs leuke winactie voor jullie!

winactie smartphonehoesjes

Een tijdje geleden werd ik namelijk benaderd door een shop met onwijs leuke telefoon accessoires. Alleen voor mijzelf hoefde ik niet per se producten. En toen bedacht ik me (met mijn verjaardag in het vooruitzicht) dat een winactie voor jullie wel eens leuk zou zijn. Zodat ik ook eens iets terug kan doen voor alle lieve reacties. Dus bij deze, vier ik mijn 21e verjaardag een beetje met jullie.

Dus ben jij nog op zoek naar een iPhone 11 Pro hoesje , of juist voor een compleet ander model? Of ben je echt toe aan een nieuwe powerbank of andere accessoires, check dan even de regels.

Winactie hoesjes outlet

Wat moet je doen

 1. Als je dit nog niet deed, volg mij dan even op Instagram. (Extra kans maken? Check ook mijn post op Instagram; deze verschijnt rond de middag!)
 2. Laat hieronder een reactie achter. Laat hierbij een geldig e-mail adres achter zodat ik je kan bereiken.

Extra kans maken? Volg me op bloglovin’.

En ingewikkelder ga ik het voor jullie niet maken. De winnaar zal ik willekeurig kiezen door middel van een programma. De winnaar ontvang van mij volgend weekend (17 november) een mailtje met daarin de code.

Succes!

Liefs,
Ilona

34 reacties

 1. Fijne dag om jarig te zijn! Gefeliciteerd! Ik doe graag mee en volgde je al op bloglovin en nu ook op instagram. Ik zou nog graag een hoesje voor pasjes erbij willen, dat mis ik echt

 2. Van harte gefeliciteerd Ilona, maak er maar een hele fijne dag van, het zonnetje schijn speciaal voor jou hoor!
  Wat een leuk idee zo’n winactie,er is vast wel iemand die het hoesje graag wil winnen.

 3. HOERA! Gefeliciteerd met je verjaardag Ilona! Ik wens je een fijn, warm (figuurlijk, maar letterlijk mag ook als je dat fijn vindt) jaar toe :)
  Supertof dat je iets weggeeft! Ik heb geen Instagram meer dus ik laat ‘m ook even aan me voorbijgaan :)

 4. Oehlala, gefeliciteerd!! :D Waarschijnlijk heb ik binnenkort een telefoonhouder nodig voor in een auto, en die hebben ze zo te zien ook in de shop, dusseh, ik doe mee!

 5. Aan de winactie doe ik niet mee maar ik wil je wel feliciteren met deze mijlpaal Ilona. Ik wens je een fijn en gezond nieuw levensjaar! ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *