Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

poster 2 place the moment bodø noorwegen

Bewaar jouw favoriete bestemming + kortingscode

poster 2 place the moment bodø noorwegen

Als je me al langere tijd volgt, dan weet je wellicht dat ik vorig jaar naar Noorwegen ben geweest. Een bijzondere reis waar ik dierbare herinneringen aan heb. En daarom besloot ik deze plek vast te laten leggen bij Place the moment.


Via Place the moment kreeg ik de kans een poster te laten maken. En ik hoefde er eerlijk gezegd niet lang over na te denken over welke plek ik vast wilde leggen. Ik ben mijn hart namelijk verloren aan Noorwegen, en dit is ook een plek waar ik zeker naar terug zou willen. Daarnaast heb ik er onwijs goede herinneringen aan, gezien ik de dagen door heb gebracht met een aantal goede vriendinnen van me.

Via Place the moment kan je je herinneringen op een toffe en originele manier vastleggen. Eerst kan je heel makkelijk invoeren om welke bestemming het gaat, de kaart wordt dan automatisch gemaakt. Vervolgens kan je er een tekst en de plaats onder zetten. Deze kan je zelf aanpassen.

poster 1 place the moment bodø noorwegen

De poster kan je ook aanpassen aan je eigen wensen, aangezien er verschillende kleuren beschikbaar zijn. Je kan zowel de kleuren van de kaart als de kleuren van de plaatsaanduiding aanpassen. Vervolgens kan je door naar het bestellen en ontvang je je poster binnen een aantal dagen.

poster 3 place the moment bodø noorwegen

Mocht je nou zelf ook graag zo’n poster willen, dan heb ik goed nieuws voor je. Met de code Ilonaa10 krijg je namelijk 10% korting op je bestelling!

Liefs,
Ilona


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Place the moment.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *