Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Een mooie wereldkaart op canvas

wereldkaarten

Ik vind het ontzettend leuk om te reizen. Het is een mooie manier om nieuwe culturen te leren kennen en te genieten van de wat de wereld te bieden heeft. Maar soms vind ik het ook heerlijk om thuis te blijven. Alhoewel ik dan wel vaak aan het wegdromen ben over de landen die ik nog wil bezoeken. En hoe kan dit nou mooier dan met een toffe wereldkaart aan je muur?

Wereldkaarten is een site met een ontzettend groot aanbod wereldkaarten. Hier komt mijn wereldkaart dan ook vandaan. Het is een print gedrukt op een canvas van 80×60 centimeter. Maar de kaarten zijn te verkrijgen van 30×40 tot aan 200×150 centimeter. En daarnaast zijn er ook nog eens vele mogelijkheden wat betreft materiaalkeuze.

wereldkaarten 1

Daarnaast vind ik de designs die ze leveren ook ontzettend tof. Van hele grafische afbeeldingen tot aan een wereldkaart die zo uit je grote bosatlas lijkt te komen. Ik koos zelf dan ook voor het laatste; omdat ik dit zelf net wat mooier vind dan een grafische kaart. Daarnaast kreeg ik ook nog eens 100 prikvlaggetjes bij mijn bestelling. Hiermee kan je mooi laten zien waar je bent geweest; of op een toffe manier je reis uitstippelen. Ik vond het zelf stiekem alleen ontzettend zonde om de vlaggetjes er in te prikken; gezien er dan toch een gaatje ontstaat en ik het canvas hier te mooi voor vind.
Ook zat er een mooi ophangsysteem bij, waarmee je verzekerd bent dat je wereldkaart goed aan de muur is bevestigd.

wereldkaarten 2

Al met al ben ik dus ontzettend tevreden met deze wereldkaart die ik heb ontvangen. De kwaliteit is goed en de opdruk is mooi scherp. Maar ben je toch niet zo’n fan van wereldkaarten, dan kan je natuurlijk ook gaan voor een mooie foto op hout.

Wat hang jij eigenlijk graag aan je slaapkamermuur?

Liefs,
Ilona

4 reacties

  1. Heel tof! Ik snap trouwens ook goed dat je het zonde vindt om de prikvlaggetjes te gebruiken. Ik denk dat ik hetzelfde zou hebben, ondanks dat het idee van de vlaggetjes natuurlijk heel leuk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *