Een weekend weg in een natuurhuisje | Video

natuurhuisje overnachting boijl

Mijn beste vriend en ik zaten wat over en weer te berichten en te grappen, toen een spontaan idee opeens heel serieus werd. En binnen een uur was het geregeld, we zouden in het valentijnsweekend een lang weekend weg gaan naar een natuurhuisje aan de rand van het Drents-Friese Wold.

natuurhuisje overnachting boijl

Vrijdagmiddag pikte Mitchel mij op om met zijn tweetjes richting het kleine plaatsje Boijl te gaan, net over de grens in Friesland. Het huisje stond op een klein park met 4 soortgelijke huisjes en nog wat andere knusse hutjes. Het was inclusief een onwijs leuke bedstede -die voor Mitchel net iets te kort was- en had bovendien een mooie houtkachel. Hoe leuk is dat!

Heerlijk een beetje met vuur spelen, lekker voor de haard opwarmen of de marshmallows erboven houden. Enige nadeel? Met enkel een houtkachel en een gevoelstemperatuur van -17 is het heel, maar dan ook heel koud in de ochtend.
Naast al het knusse binnenzitten in het natuurhuisje hebben we heerlijk gewandeld en een stukje van een verlaten pand ontdekt. Al met al was het een gezellig en relaxt weekend, wat ik samenvatte in onderstaande video.

Na anderhalf jaar niet weg te zijn geweest (tja die 4 maanden opname waren nou niet bepaald vakantie) was het heerlijk om er even een weekend tussenuit te duiken. En dan hadden we ook nog het geluk met het prachtige winterse weer in een mooi natuurhuisje te zitten. Beter kon niet.

Liefs,
Ilona

10 reacties

  1. Wat een heerlijk weekend heb jij gehad! Mooie omgeving ook ik weet wel hoe koud het was want hier hebben we ook 1 kachel en de slaapkamer is onverwarmd dus 2 kruiken in bed en ijsbloemen op de ramen. Opvallend lekkere dingen zag ik allemaal voorbij komen trouwens.

  2. Wat een geweldig filmpje! Moet inderdaad heerlijk geweest zijn om er even tussenuit te zijn. Enne… koud? [oma-modus] Er zitten geen ijsbloemen op de ramen dus het viel best mee [/oma-modus] ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *