Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Londen 3 packing list roadmap stedentrip

Ik ga naar Londen & dit neem ik mee

Londen 3 packing list roadmap

Yes, het is eindelijk zover. Ik ga naar Londen. Een trip waar ik ontzettend veel zin in heb, niet alleen omdat ik mijn beste vriendin eindelijk weer ga zien. Maar ook omdat ik rond kan dwalen in de oh zo populaire stad met talloze hotspots.


En zoals ik al eerder heb gedaan, vlieg ik met enkel handbagage. Die deze keer uit alleen een handbagagekoffer zou bestaan. En daarom deel ik vandaag mijn inpaklijst met jullie, omdat het soms best een uitdaging kan zijn alles in je koffer te krijgen.

Londen 1

Aangezien ik beperkte ruimte inneem, heb ik besloten niet te veel kleding mee te nemen. Met twee broeken, vier blousjes en een aantal t-shirt red ik me makkelijk een week. Ook neem ik voor de zekerheid een chille trui mee en natuurlijk een lading sokken. Wat betreft schoenen trek ik gewoon mijn dr. Martens aan. Daar kan ik makkelijk elke dag op lopen en zo verspil ik ook geen ruimte aan een extra paar.

Want naast mijn kleding heb ik genoeg spullen die ik mee wil nemen. Zo gaat mijn camera, inclusief extra lens en accu natuurlijk mee. Ook heb ik besloten mijn laptop mee te nemen. Zo kan ik foto’s direct bewerken en over zetten. Ook een wereldstekker is handig als je naar Londen gaat.

Londen 3 packing list roadmap

En als je een week op pad gaat kunnen doucheproducten natuurlijk ook niet ontbreken. Net als een beetje make-up en je zonnebril. Je weet maar nooit wat de zon van plan is.

Daarnaast neem ik ook mijn bullet journal mee. Hier kan ik notities in opschrijven, bijhouden wat ik elke dag heb gedaan en even lekker in tekenen, mocht ik die behoefte voelen.

https://www.instagram.com/p/Bu8gk0roTc8/

Al met al kan ik echt niet wachten tot ik morgen in het vliegtuig stap. Mijn avonturen kunnen jullie natuurlijk via Instagram volgen. En ook hier zullen gauw artikelen verschijnen over Londen.

Liefs,
Ilona

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *