Ilonaa

De weg naar een mentaal gezonder leven

Zwolle

De toerist uithangen in Zwolle

Zwolle

Zoals je wellicht weet studeer ik inmiddels driekwart jaar in Zwolle. En in die driekwart jaar heb ik nou nog nooit lekker de toerist uitgehangen in Zwolle, tot twee weken terug. Toen besloot ik dat het zo niet langer kon en ben ik samen met een klasgenootje de straten van Zwolle gaan verkennen. Uiteraard met de camera om de nek, in de aanslag om mooi plaatjes te schieten.

Alle nauwe straatjes met fietsen tegen de muur aan, het typische beeld voor een studentenstad als Zwolle.

Zwolle 7

En zo af en toe staat er nog een leuke fiets tussen ook.

Zwolle 3
Zwolle 4
Zwolle 6

Hoe leuk is dit plaatje ook wel niet, ik ben echt dol op de schattige luikjes en de oude uitstraling van dat gebouw. En heb je de bruid al gespot? Weer die lieve luikjes hè..

Zwolle 9

Het mooie aan Zwolle vind ik ook al die oude gebouwen, hierdoor is het niet alleen een leuke shopstad, maar ook een leuke plek om eens een kijkje te nemen. En om foto’s te maken natuurlijk!

Zwolle 14

En elke keer weer als ik hier langskom word ik opnieuw verliefd op dit huisje. Aan het water, verscholen tussen de bomen en dan ook nog eens tegen het centrum aan, kan het nog beter?

Zwolle 16

En voor nu wil ik af sluiten met dit prachtige plaatje, zie je die mooie kerk ook op de achtergrond? Dat is een van de plekjes die ik de volgende keer zeker wil bekijken. Ik heb namelijk nog lang niet alles gezien van Zwolle en ben zeker van plan over een tijdje nog eens op ontdekking te gaan in deze stad, maar dat zullen jullie dan gegarandeerd terug zien.

Ben jij al eens op ontdekking geweest in Zwolle?
Zo niet, dan kan ik je sterk aanraden er gauw een kijkje te gaan nemen! Zo ja, wat vind jij van deze studentenstad?

Liefs,
Ilona

2 reacties

  1. Oh wauw, wat een mooie foto’s!
    Ik ben nog nooit in Zwolle geweest eigenlijk, hoe slecht, haha. Maar als ik dit zo zie, wil ik wel graag een keertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *