[GESLOTEN] Win een wereldkaart op schoolplaat t.w.v. €143,95

wereldkaarten schoolplaat winactie

Ik heb zelf inmiddels al twee wereldkaarten thuis hangen, waar ik ontzettend blij mee ben. Toen ik weer een mailtje kreeg, was ik dan ook direct enthousiast. Alleen omdat ik er zelf al twee heb hangen, heb ik besloten er een weg te geven aan een van jullie.

wereldkaarten schoolplaat winactie

Zoals ik al zei, heb ik inmiddels al twee wereldkaarten thuis hangen. Deze komen beide van bedrijven die vallen onder foto kado. Een webshop waarbij je op zo’n beetje alles een foto kan laten drukken. Van een mok met een foto tot aan een wereldkaart hout.

Maar vandaag, mag ik een wereldkaart gedrukt op een schoolplaat weggeven. Het gaat hierbij om een afdruk van 120 bij 90 cm, ter waarde van €143,95. Ook verzending is hierbij gratis.

Lees ook: Een wereldkaart op glas

Ik ga het niet al te ingewikkeld voor je maken. Wil je kans maken; doe dan het volgende:

  • Laat een reactie achter onder dit artikel (vul een geldig e-mailadres in, zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen)
  • Volg mij op Instagram en/of Bloglovin’.

De winnaar stuur ik volgende week vrijdag een mailtje. Heb je geen mail, dan heb je deze keer (helaas) niet gewonnen.

Veel succes! ;)

Liefs,
Ilona

15 reacties

  1. Lijkt me heel gaaf om te winnen! Er is zeker nog een lege muur op mijn kamer waar hij goed zou passen. Heel lief ook dat je hem weggeeft :) (mijn insta is trouwens @mystylemichelle)

  2. Wauw wat leuk! Ik ga zeker even op de site kijken bij foto cadeau. Ben wel benieuwd moet ik zeggen.
    En de wereldkaart zou heel mooi staan in mijn nog nieuwe kale appartementje.
    ??❤️

  3. Ah die zijn tof! Ik had een heel mooie in mijn vorige huis, maar helaas is die achtergebleven. Ik doe heel graag mee, want in mijn nieuwe huisje zou ik ook graag een mooie wereldkaart ophangen. (Instagram @marategendraadsnl )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *